Az Ubisoft után újabb stúdiók közölték, hogy támogatják a játékállások átmenekítését a Google bezáró platformjáról PC-re.

Egyre több fejlesztő és kiadó igyekszik segítő kezet nyújtani azoknak a játékosoknak, akik hamarosan elveszítik állásaikat a Stadián. Amint azt mi is megírtuk: a Google januárban lekapcsolja a játék-streamelő szolgáltatást, és mégha korrekten is jár el (visszafizet mindent), nyilván nem tudja garantálni, hogy a megvett játékok állásai, karakterei, összegyűjtött tárgyai megmaradnak.

Erre válaszul kezdtek el különböző támogatásokkal előállni a kiadók.

Kép Forrása: PCWorld

Az Ubisoft elsőként jelentette be, hogy segít PC-re, illetve saját felhőszolgáltatására menekíteni a tőle származó gameket, és most újabbak társultak hozzá – írja a PC Gamer. Az oldal a Massively Overpowered információira hivatkozva közli: a Bungie és az IO Interactive után már a Bethesda és a Zenimax Online is bejelentette, hogy engedi az átmentést a PC-s verziókba.

Az egyik legfontosabb ilyen game az Elder Scrolls Online, amibe tényleg iszonyatosan sok órát bele lehet ölni. Most ez a game is folytatódhat a poszt-Stadia korszakban, és gyanítjuk, hogy még lesz jónéhány.

Ők nyitották a sort:

Így menti ki az Ubisoft a bezuhant Stadia játékosait: nagyvonalú ajánlatot tett a stúdió

 

×