Pénteken érkezik a FIFA 23 első komolyabb promója, a Road to the Knockouts.

Pénteken érkezik a FIFA 23 első komolyabb promója, a Road to the Knockouts. A Ones to Watch véleményem szerint inkább egy „félesemény”, elvégre itt elsősorban csak lehetőséget kapunk arra, hogy fejlődjenek az amúgy teljesen alap kártyák, az RTTK alatt pedig egy már amúgy is buffolt verziót nyithatunk a lapokból a fejlődések előtt.

A leakerek el is kezdték szivárogtatni a listát, a helyzet pedig az, hogy szomorú látni a kanadaiak kreativitását. Úgy fest, hogy a Real Madrid csúcsformában futballozó Valverdéje ismét kap egy lapot, s teszik ezt vele az után, hogy kapott már egy TOTW, illetve egy POTM lapot is. Zsinórban tehát ez lesz a harmadik speciális lapja, a játék pedig még nem jelent meg hivatalosan egy teljes hete…

 

A nagy riválistól is előkerült egy név, a Barcelona képviselője a brazil szélső, Raphinha lesz. Ő is egészen jól mocorog mostanában a pályán, de az eredményei eltörpülnek Valverdéi előtt. Mondjuk egy ilyen promónak pontosan az lenne a feladata, hogy olyan lapokat is népszerűsítsen, amiket általában nem használunk, szóval Raphinha felbukkanása indokoltabb, mint Valverdéé.

 

Ezt láttad már?

 

×