Az Epic Games már betárazott.

Kedden megérkezett a Fortnite Chapter 3 Season 4 első nagyobb frissítése az éles szerverekre. A látványos újdonságok, új fegyverek és friss kozmetikai tárgyak mellett bizony bőven lapulnak még meglepetések a fájlokban. Rengeteg titkosított állomány is van, ám szerencsére két további fejlesztést nem védtek ilyen szigorúan az Epic Games programozói.

A Battle Pass trailereket mindig érdemes megfigyelnünk, szinte kivétel nélkül felbukkannak olyan fegyverek vagy mechanikák, melyek nem az első naptól élesednek. Ezúttal sem volt ez másképp, rengeteg rajongó kiszúrta a „Goo Gun” névre hallgató fegyvert a bemutatóvideóban. Úgy tűnik, hogy ezúttal a szezon közepéig nem kell várnunk, hiszen két tárgy is gyakorlatilag kész állapotában várja az élesítést.

Hamarosan érkezhet az eldobható Launchpad és a Goo Gun!

A fenti információt HYPEX-nek köszönhetjük, ám a konkrét gameplay felvételért nem ő a felelős. A videóban a nevek és a fontos UI kiírások takarásra kerültek, hiszen egy jelenleg nem aktív játékmódban került rögzítésre. Működés közben megtekinthetjük a Goo Gunt, de az eldobható Launchpad is terítékre kerül.

A Goo Gun feltételezhetően minden játékmódban elérhető lesz majd. Az eldobható Launchpad egy fokkal fogósabb kérdés, a tippek alapján leginkább az építésmentes playlisteken találkozhatunk majd vele, de az sem lenne meglepő, ha a sima módokban is felbukkanna. Az újdonságok várhatóan 1-2 héten belül debütálnak a játékban, könnyen lehet, hogy már jövő hét közepén.

Kasszasiker? – Megjelent az első kép a készülő Super Mario filmből

https://leet.hu/vga-kartyak/

×