A Warzone Totally Normal BR módja visszatért. Ezt kell tudni róla!

Szinte egészen váratlanul az úgynevezett Totally Normal BR visszatért a Warzone-ba, ami furcsa és szokatlan fordulatot hoz a klasszikus Battle Royale játékmenetbe Calderán. A játékfejlesztők általában szeretnek meglepetéseket okozni a játékosoknak bolondok napja alkalmából. Április 1-jén a fejlesztők bemutatták a „Totally Normal BR-t”, ami most az 5. évadban visszatért.

A mód október 3-án került vissza a Warzone Pacific játékmódok közé, így a játékosok most újra kipróbálhatják, függetlenül attól, hogy nincs április.

Mi az a Totally Normal BR mód a Warzone-ban?

Amikor belépsz a Warzone-ba, láthatod a „Totally Normal BR”, valamint a „NE NYOMD MEG EZT A GOMBOT” feliratot a játékmódok között. Ebben a módban egy Specialist bónuszt kapsz, amely egyszerre odaadja a játékban lévő összes Perket. Ráadásul ott van a Panzerfaust rakétavető, amelyet azonnal felvehetsz, amint belépsz.

A rakétavetők és a robbanóanyagok is eltérően működnek a játékmódban, azok robbanása ugyanis nem öli meg az ellenfeleket. Ehelyett csak a levegőbe repíti őket, így más módot kell találni a kiiktatásukra.

 

A Totally Normal BR játékmódban ejtőernyő nélkül zuhanhatsz a pályára, de ne aggódj, nem fog sebezni a leérkezés. Egy másik szórakoztató funkció, hogy korlátlan számban érhető el a Gulag, persze csak addig, amíg megnyered a párbajokat. Ez egy igen szórakoztató, különleges játékmód, ami érdemes még most kipróbálni, mielőtt végleg eltűnik.

Meddig marad a Totally Normal BR a Warzone-ban?

Egyelőre nem lehet tudni, hogy meddig marad a játékmód, de nem számíthatunk arra, hogy sokáig bent marad. Legkésőbb az 5. évad végéig számíthatunk rá, de az is lehet, hogy korábban kiveszik. Így addig próbáld ki, amíg lehet.

Ezt láttad már?

Ez a Cold War AR elég lazán tizedel a Warzone Season 5 Reloaded buff után

 

×