Újabban már a Stranger Things egyes jelenete is lehet halloweeni dekoráció Amerikában. Ezt a beállítást élőben is meglátogatják a rajongók.

Igen, vészesen közeleg a Halloween ünnepe Amerikában, amikor az emberek igyekeznek „szellemes” és rémisztő dekorációkkal feldíszíteni a házukat és a kertjüket. Dave és Aubrey Appel ennek különös módját választották, ők ugyanis a Stranger Things egyik ikonikus jelenetét elevenítették meg.

Max a levegőben látható ebben a különös halloweeni dekorációban.

 

@horrorprops♬ Stranger Things – Kyle Dixon & Michael Stein

Persze nem meglepő, hogy Amerikában hatalmas rajongótábora van a sorozatnak, így az sem, hogy Halloween alkalmából valakinek eszébe jut ilyesmi. A dolog azonban annyira bejött, hogy a Mafab.hu szerint a dekorációról készült TikTok videót rövid időn belül 14 millióan tekintették meg.

A kertben tehát a levegőben látható Max, aki a főgonosz áldozata lett, mielőtt a barátai sikeresen megmentették. Bár sokan csodájára járnak az alkotásnak, mivel kíváncsiak, hogyan maradt Max alakja a levegőben, a család nem árulja el a titkot. Az viszont kiderült, hogy minden évben valamilyen horrorfilm alapján készítik el a halloweeni dekorációjukat.

Neked hogy tetszik?

Ezt láttad már?

House of the Dark: ezért töksötét a Sárkányok háza – Nem a Te készülékedben van a hiba!

 

 

×