Az első Fallout 1997. október 10-én jelent meg, ennek alkalmából pedig kedveskedik a rajongóknak a Bethesda.

Bármennyire is furcsa, október 10-én lesz 25 éves a Fallout széria, ennek alkalmából pedig a Bethesda többféleképpen is igyekszik kedveskedni a rajongóknak. A Fallout sorozatot eredetileg az Interplay és a Bethesda Softworks adta ki, melyben XXII. és XXIII. században, némi retró-beütéssel az 1950-es évek atomháborús félelemmel átitatott légkörét éljük át. Alapvetően a Wasteland című játék folytatásaként készült el az első rész, a névjogok viszont a korábbi játékot kiadó Electronic Arts kezében voltak, így lett az új cím Fallout.

A szerepjátékokon kívül készült még a harcrendszert kihasználó taktikai játék is (Fallout Tactics), illetve konzolokra akciójáték (Fallout: Brotherhood of Steel). A hagyományos egyszemélyes szerepjátékok mellett Fallout 76 címmel egy MMORPG is megjelent.

A Fallout 76 október 4 és október 11 között ingyenesen játszható.

Ez azt jelenti, hogy a Fallout 76 minden platformon ingyenesen letölthető és játszható az időszak alatt, de nem marad meg. Az időszak lejárta után meg kell venni. Tény, hogy ez a játék nem a legjobb a sorozatban, de a csúnyára sikerült megjelenés óta igen sokat változott.

Persze más módon is kedvez a Bethasda a rajongóknak. Ha van Xbox Game Pass Ultimate előfizetésed, akkor egy hónapig ingyenesen használhatod a Fallout 1st Premium szolgáltatást a Fallout 76-ban. Ez október 24-ig igényelhető. Ha azonban rendelkezel Amazon Prime Gaming előfizetéssel, akkor mostantól november 1-ig ingyen húzhatod be a Fallout 76-ot PC-re. Nem rossz. Végül, de nem utolsósorban, a Fallout Shelter 4 év után frissítést kap. Hoppá!

További részletek a Bethasda oldalán!

Ezt láttad már?

Új korszak kezdődik: Mától INGYEN pörgetheted az Overwatch 2-t

 

 

×