Az igazán régi motoros FIFA játékosok sosem az Ultimate Team miatt, hanem a karrier mód okán vásárolják meg évről évre a FIFA játékokat.

Az igazán régi motoros FIFA játékosok sosem az Ultimate Team miatt, hanem a karrier mód okán vásárolják meg évről évre a FIFA játékokat. Régen ugyanis nem voltak még FUT-ra hajazó online módok, mindenki karriert épített az EA Sports sportjátékában.

Ezért is volt szívfájdító, amikor egyik pillanatról a másikra behúzták a fejlesztők a kéziféket és elkezdtek kevesebbet foglalkozni a közkedvelt módozattal. Idén szerencsére bőven jött támogatás, így a FIFA 23 igazi felüdülés lehet a karrier mód szerelmeseinek.

Ezúttal ugyanis női klubfutballt is irányíthatunk, sőt mi több, a Ted Lasso rajongók kedvenc karaktereiket is irányíthatják, hála a FIFA első komolyabb crossoverének.

S ha már említettük a női focit, érdemes lehet beszélni a játék egyik legfurcsább, ámde legérdekesebb jelenlegi hibájáról is. Mint kiderült, a karrier mód képes teljesen bebugolni, aminek eredményeképpen összemosódik a női, illetve a férfi klubfutball.

I have a bug in Career Mode where female players can be signed and now every major team have women in them from FIFA

Ha valahogyan aktiválni tudjuk a hibát, akkor onnantól kezdve koedukált csapatokkal küzdhetünk a trófeákért, ami meglepően szórakoztató, elvégre ilyesmire eddig még csak lehetőséget sem kaptunk.

Mindenkinek mások a preferenciái persze, viszont mi egészen örülünk, hogy ilyen jellegű „hibával” is találkozhatunk, nem csak olyannal, ami roncsolja a játékélményt.

Ez a videó is érdekelhet:

 

×