Minden év elejére tartogat az EA Sports egy brutálisan erős Flashback lapot.

Minden év elejére tartogat az EA Sports egy brutálisan erős Flashback lapot. Tavaly Karim Benzema kapott egy ilyet, ráadásul őt olyan szinten rendbe szedték a fejlesztők, hogy még sokan a Team of the Season alatt is használták a lapját. Őrületesen jó volt a Work Rateje, arról nem is beszélve, hogy kijavították az alapkártya legnagyobb hiányosságait.

Nos, idén is ez történt, ugyan a fejlesztők kissé túlárazták, de Thiago Silva Falshback SBC-je valószínűleg még sokáig a meta részét fogja képezni, hála az Anchorral elérhető Lengthy AcceleRATE-nek.

Viszont azok, akik több komolyabb játékossal is szeretnék bővíteni a kezdő keretüket, azoknak itt a Dynamic Duo SBC, amivel egyből két játékossal gazdagodhatnak majd. Ráadásul a támadó és a védekező harmad is kap egy kis támogatást.

 

Suárez és Mbemba duójával bővíthetjük keretünket, de legfőképpen azok, akik francia ligás csapattal csapatják. Nem kell megijedni, a 78-as Pace egy védőtől a mostani metában bőven működőképesnek számít, így a játék első egy-két Weekend League-je során fixen jó társunk lehet a kongói.

Ezt láttad már?

 

×