Egy héten át teljesen ingyen próbálhatunk rá a legutóbbi Falloutra, aminek rossz ugyan a híre, mára azért egy elég élvezhető játék lett belőle.

Amikor a Bethesda bejelentette a Fallout 76-ot, sokan azonnal hatalmasokat kezdtek rúgni a vállalatba, ami szerintük nagyon rossz útra kezdte el terelgetni a kult-klasszikus játéksorozatot. A megjelenés után pedig kiderült, hogy nem is tévedtek olyan óriásit az elégedetlenkedők, hiszen a Fallout 76 nemcsak hogy tömve volt a hibákkal, hanem úgy az egész koncepciója olyan volt, mint egy agyalágyult amőba.

Azóta viszont számos kiegészítővel vált egyre koherensebb alkotássá, és bár láttunk már nálánál sokkal jobb Falloutot is, de mára azért eléggé kikupálódott a program. A poszt-apokaliptikus világ még mindig magába tud szippantani, pontosan úgy, ahogyan tette azt az első rész a ’90-es évek végén, és tette azt legutóbb 2015. novemberében a Fallout 4.

És hát, az az igazság, hogy a közeljövőben nem igazán lesz másik Fallout, vagyis a rajongóknak mindenképpen be kell érniük a 76-tal. Ha tetszik, ha nem. Mentségére szóljon, hogy a Bethesda tényleg mindent megtesz, hogy szeressük a játékot, most például mindenki teljesen ingyen győződhet meg arról, hogy nem is olyan rossz, mint legelőször volt.

A Fallout-sorozat 25 évfordulója alkalmából ugyanis most október 4. és október 10. között bárki teljesen ingyen rápróbálhat a Fallout 76-ra.

Ha pedig bejön a móka (és már miért ne jönne?), akkor ajánlott ránézni a Prime Gaming októberi ajándékaira, ott ugyanis örökre bezsákolhatjuk a posz-apokaliptikus kalandot. De válthatunk Game Pass-tagságot is, aminek kínálatában szintén megtaláljuk a Falloutot – de döntsünk bármelyik mellett, mindkét opcióval extra ajándékokat is kapunk.

Ha bírod a szériát, de ez a rész a korai híre miatt kimaradt, akkor mindenképp érdemes tenni vele egy próbát, mert az évek során tényleg szépen formálódott, mostanra pedig egy abszolút élvezhető, tisztes Fallouttá vált.

Ezt is olvasd el:

Ennyi: FELTÖRTÉK a PlayStation 5-öt – ITT az első videó!

 

https://leet.hu/akcios-szoftverek/

×