A Stranger Things egyik fiatal gyerekszínésze csak nemrég vallotta be, hogy mennyire máshogy bántak vele a rajongók, mint a többi színésszel.

Nemrég Belgiumban zajlott a Heroes Comic Con, ahol a Stranger Things egyik fiatal sztárja vallott korábbi tapasztalatairól a sorozat kapcsán. A mostanra 20 éves Caleb McLaughlin, aki Lucas szerepét tölti be a sorozatban, azt mondja: más fordulatot vett a karrierje, mint a többieké – írja a Glamour.hu.

Elmondása szerint ez a diszkriminációnak köszönhető.

Miért én vagyok a legkevésbé kedvelt? Ugyanabban a műsorban vagyok, mint mindenki, az első évad óta” – fejtegeti a fiatal színész.

Elmondása szerint a rajongók az első évad során teljesen máshogyan bántak vele, mint a többi gyerekszereplővel, ami fiatalon nagyon megviselte. A legelső Comic Con közönségtalálkozón szerinte azért nem álltak be egyesek az ő sorába, mert fekete, mások pedig azért, mert a sorozatban a karaktere rosszindulatú volt Tizeneggyel.

A szüleim azt mondták, ez szomorú igazság, de azért szeretnek kevesebben, mert én vagyok a fekete gyerek a műsorban – mert ezzel a gyönyörű csokoládébarna bőrrel születtem.” – mesélte.

A fiatal sztár egyébként a közösségi oldalakon éppen azért a szeretet hirdeti.

„Nem adok gyűlöletet azoknak, akik gyűlöletet adnak nekem” – mondja.

Ezt láttad már?

Több mint 90 új tartalom – Az összes film és sorozat, ami októberben jön a Netflixre

 

×