Igazán ütős fejlesztőcsapat állt össze.

PlayerIGN felhívta a figyelmünket, hogy a Battlefield címekért felelős DICE stúdió egykori vezetője, illetve néhány veterán PUBG munkatárs egy közös címen dolgozik. A projekt jelenleg a „The Finals” nevet viseli és a kiadó további címeihez hasonlóan teljesen ingyenes lesz majd. Éppen pénteken startolt el az alpha teszt, így érdemes lehet egy pillantást vetni rá.

 

A játék néhány ismertetője:

  • Nem lesz teljesen realisztikus
  • 3v3v3v3 felépítésben eshetnek egymásnak a csapatok
  • Minden elpusztítható lesz a pályán, az épületektől kezdve egészen az apró bútorokig
  • A harcok során érméket gyűjthetünk, melyet fel is használhatunk
  • Dinamikus időjárással találkozhatunk, de a napszakok is váltakozni fognak
  • A karaktereket is szabadon alakíthatjuk a saját szájízünkre

Megérkezett a Gameplay Trailer is!

 

PlayerIGN már ki is tudta próbálni a játékot. A tapasztalatai alapján egy battle royale és körökre osztott FPS keverékéről beszélhetünk, átlagosan nyolc perces meccsekkel. Az optimalizáció már egy alpha címhez képest sem rossz. A mozgási mechanikák, animációk és a fegyverek viselkedése is a Battlefield címekhez hasonlít. A TTK, azaz az öléshez szükséges idő érzésre alapján kicsit még magas, de ezen bármikor finomíthatnak majd a fejlesztők.

A THE FINALS Steam oldala már éles, a Request Access / Hozzáférés kérése gombra kattintva esélyünk lehet bejutni az alpha, béta tesztek valamelyikébe. A gépigény, illetve a megjelenés pontos időpontja sem ismert, ám mindenképp érdemes lehet kipróbálni az újdonságot.

Most tényleg ennyi volt a Stadia? Beborult az ég a Google felhőalapú platformja felett

https://leet.hu/vga-kartyak/

×