Marcus Rashford a FIFA 23 közösség egyik legkedveltebb játékosa.

Marcus Rashford a FIFA 23 közösség egyik legkedveltebb játékosa. Nem azért, mert egetrengetően jó, hanem azért, mert beleillik a metába még úgy is, hogy szanaszét lett gyengítve. Az alternatív pozíciói közt megtalálható a Striker (ST), a 3 csillagos gyengébb lábát pedig ellensúlyozzák az 5 csillagos trükkök.

A mai nappal ráadásul fejlődött, Work Rate átalakítással érkezett meg a POTM lapja. Ezt fodderekkel ki lehet szedni, körülbelül 130-150 ezer Coin értékben.

S míg a cím adja magát, azért ennél többről kell most beszélni. Hiszen nem teljesen igaz az, hogy ne vegyen Rashfordot az, aki nem tud cselezni. Az itt a teljes igazság, hogy ha valaki nem tud cselezni, akkor POTM Rashfordnál van egy sokkal olcsóbb, szinte teljesen ugyan olyan alternatíva a Serie A-ban. Ez pedig Shomurodov a Romaból.

 

A lap szinte egy az egyben ugyan olyan, még a Work Rate is hasonló, High-Medium, kontra High-Low. Az egyetlen szignifikáns különbség, hogy az olaszoknál játszó támadó 3 csillagos trükköket kapott az EA-től, nem pedig 5-öt. A gyengébb lába viszont jobban teljesít, mint Rashfordnak, itt 4 viszonyul a 3-hoz.

Ami viszont abszolút „dealbreaker” lehet, az az árcédula. Shomurodov csupán 12000 Coinért a miénk lehet, míg Rashfordért be kell daráljunk 3 csapatot. Ez a játék eleje, nem nagyon éri meg lekötni ennyi Coint, vagy foddert, pláne úgy, hogy még csak nem is fejlődnek a POTM lapok.

Ezt olvastad már?

Ezért imádják annyira a régi motorosok a FIFA 23-at

 

×