Halloween még messze van, de az Epic megkezdi a pokolra szállást: a két bázisjáték egyike ingyen debütál, a másikkal többezer forintot spórolsz!

Idén ősszel az Epic Games kezdheted a halloween-i hangolodást, mert mindjárt két remek game-et kapsz ajándékba, jövő csütörtöktől. Az ingyen töltögethető és örökbe meg is tartható játékok pokoli jó szórakozást ígérnek!

Rising Hell

Vertikálisan kell haladnod a platformok között, és a játék közben olyan érzésed támad, mintha az adrenalin szintedet pumpálnák: pokoli forróság, izzó-lángoló fémszerkezetek, vérszomjas démonok szegélyezik az utad.

A Tahoe Games gyártotta bázisjáték izgalmas single-player, amiben az a lényeg, hogy minél nagyobb rumlit okozz a pokol szintjein. Minél tovább jutsz, annál több karaktert tudsz feloldani, és a legszebb az egészben, hogy nincs, de tényleg NINCS két egyforma platform, amitől egy kicsit is unalmassá válna a végtelen kaland.

 

Bizonyos szinteken gigantikus ősi démonok akadályozzák a tovább haladást: a bossok között maga Dagon és Belzebúb is szembe jön. Persze többféle módban és választható kampányokon haladhatsz végig – jövő csütörtöktől 2.760 forint helyett INGYEN!

Slain: Back From Hell

Ebben a frissen érkező pokolra szállásban a karaktered Bathoryn, a gótikus világ egyik elátkozott hőse, akinek hat démoni pusztasággá vált valóságsíkot kell felszabadítania, hat ördögi hadúr legyőzésével.

A Steel Mantis októberben debütáló bázisjátéka a klasszikus jobbra haladó irányban tolja eléd a kihívásokat: posvánnyá vált földeken, kísérteties erődökön, elhagyatott tájakon kell átverekedned magad változatos csapdákon és szörnyetegeken, míg a kritikus pontokon jönnek a szakaszok főellenségei.

 

A puzzle elemeket is magában foglaló, heavy metal inspirálta ütközetek véres szórakozást ígérnek – mindezt pixelművészetbe hajló látványvilággal, kőkemény zenékkel!

Ez METÁL lesz: a Rising Hell és a Slain: Back From Hell Windows PC-re válik ingyenesen elérhetővé, október 6-a 17 órától, egy teljes héten át!

Addig ezeket kapod ajándékba:

Akciófigyelő | Két egészen szórakoztató játékot ad teljesen ingyen az Epic

 

×