A PlayStation Stars az ázsiaiakhoz jut el leghamarabb, de neked se kell sokat várni, sőt, most már többet tudunk az ajándékokról is!

Részletesen először a szeptemberi State of Play keretében beszéltek róla a fejesek, hogy mikor lepi el a világot a PlayStation Stars hűségprogram, amiben

mindenféle digitális jutalmak járnak – például már azért is, ha legalább havonta egyszer játszol!

A program lassan minden kontinensre megérkezik, így a Sony tegnap kiadott egy útmutatót a legfontosabb tudnivalókról – vette észre a GameRant.

Forrás: IGN

Először is szögezzük le: nincs semmi trükk, a PlayStation Stars teljesen ingyenes lesz, de csak FELNŐTT fiókokhoz jár. Az applikáción, illetve a playstation.com-on keresztül elérhető programban változatos tevékenységekért kapsz digitális jutalmakat. Az első fokozat egészen egyszerű: csatlakozni kell, ingyenes regisztrációval, amiért rögtön egy Star Gazer Telescope jár (egyelőre nem világos, hogy fizikai teleszkópról, vagy valamilyen digitális alkalmazásról van-e szó),

de lesz havi ranglista is, ami egy-egy régióban elért különböző elsőségekért Platinum trófeát nyom a markodba.

Találni fogsz rendkívül gyakran előforduló (Ape Escape, PocketStation, Toro és Kuro kabalák) illetve kifejezetten ritka digitális tárgyak, viszont arról, hogy ezek pontosan hogyan kell majd megszerezni, most már csak a hűségprogram indulása után tudunk meg többet.

Ekkor indul a PlayStation Star a világ kölönböző régióiban:

  • Japán és Ázsia – 2022. szeptember 29.
  • Észak- és Dél-Amerika – 2022. október 5.
  • Európa és Ausztrália – 2022. október 13.

További részleteket itt árultunk el:

PS Battle Pass – A Sony fizet neked, ha PlayStation konzolon játszol

 

https://leet.hu/iskolakezdes/

×