Ezen a héten is érdemes lesz felnézni az Epic Games Store-ra, ha másért nem, hát az ingyenes játékokért mindenképp.

Az Epic Games lehet a PC-s játékosok nagy megmentője az egyre elszabaduló inflációban, ami minden egyes héten kifejezetten értékes és szórakoztató játékokat kínál teljesen ingyen konkrétan mindenkinek, aki a boltjukba téved. Az elmúlt hetekben és hónapokban kifejezetten remek címekkel gazdagították az Epic Games Store-os könyvtárakat, ez pedig ezen a héten sem lesz másként.

Bár mindig vannak és lesznek elégedetlenkedők, azonban akik nem a fogát nézik az ajándék lónak, egészen biztosan jót fognak mulatni a szeptember 29-től igényelhető ajándékokon.

Ezúttal ugyan nem drága alkotásokról van szó, de mindenképpen érdemes lehet adni majd egy esélyt a színes-szagos, több száz pályát felvonultató 9 fős kooperatív platformer Runbow-nak, ami nemcsak szórakoztató egyjátékos kampányt, de kifejezetten változatos többjátékos módokat is tartalmaz.

 

A másik érdekes ajándék játék a Drone Racing League Simulator, aminek címéből egyenesen kitalálható, hogy egy versenyjátékról van szó, amiben autók, motorok, bicajok vagy űrhajók helyett drónok volánja mögé pattanhatunk be. Remek pályák, izgalmas játékmódok, és szupermenő drónok mutatják meg a drónversenyzés savát-borsát, aminek végére bátran vehetjük kezünkbe a valódi drónok távirányítóját is.

Az ingyenes játékokat mától, azaz szeptember 29-től kezdődően egészen következő hét csütörtökéig, október 6-ig lehet az Epices játéktárakhoz adni, ahol az ingyenesség lejárta után is elérhetőek maradnak.

 

De erről az akcióról sem érdemes lemaradni, ha nagyon sokat akarsz spórolni:

Akciófigyelő | 55.000 forint helyett 2500 forintért ránthatsz be 7 Steames játékot

 

https://leet.hu/akcios-szoftverek/

×