Ha szeretnél nagyon sokat spórolni nagyon jó játékokon, akkor erről az akcióról nagyon nem érdemes lemaradni.

Manapság, amikor szó szerint napról napra drágul körülöttünk szinte minden, az ember azért többször is átgondolja, hogy mennyit költ szórakozásra, jelen esetben videojátékokra. Bár az elmúlt 1-2 év során a játékok is drágábbak lettek, nagy szerencsénkre a kiadók és a platformok rendszeresen tartanak olyan akciókat, melyek során az eredeti ár töredékét kell csak kifizetni egy-egy alkotásért.

Konzolos játékosként erre ott vannak a platformok digitális boltjai, ahol jellemzően több száz játékot jóárasítanak, ha pedig a fizikai példányokat részesítjük előnyben, akkor csak be kell menni a legközelebbi videojátékos boltba. A PC-seknek ezzel szemben több lehetősége is van a spórolásra, hiszen a Steam akciói mellett már az Epic Games Store-on is csemegézhetünk egy ideje, de akadnak más alternatív, de megbízható boltok is, ahol nem ritkán futhatunk bele kifejezetten remek árakba.

Ilyen például a Fanatical is, ahol általában egy szép csomagba pakolva kínálnak néhány ezer forintért Steames játékokat. Persze erről érdemes tudni, hogy az itt bonyolított vásárlások után kevesebb üti a fejlesztők markát, így érdemes előtte felcsapni a két nagyobb bolt valamelyikét, hátha ott is hasonló áron találjuk a választott címeket, ha viszont nem, és a Fanatical akciójával jobban járunk, akkor a jelenlegi nadrágszíj összehúzós időszakban érdemes lehet az olcsóbb megoldást választani.

A Fanatical jelenleg többfajta csomagot ajánl, van olyan, amelyikben mi állíthatjuk össze a játékokat egy bizonyos összegig, de akad olyan is, amiben konkrét alkotásokat találunk egy fix összegért. Az egyik legjobb ezek közül most a Killer Bundle 24, amiben a készlet erejéig 7 remek Steamen beváltható játékra csaphatunk le.

Ez pedig azért nagyon megérős, mert a 7 játék eredeti árán összesen 55.800 forintba kerülne, a Killer Bundle 24-gyel viszont csak 2500 forintért beránthatjuk mindet.

A csomagba olyan kincsek kerültek, mint a

  • Survive the Nights,
  • Interstellar Space: Genesis,
  • Deliver Us the Moon,
  • Unexplored 2: The Wayfarer’s Legacy,
  • Darkwood,
  • Call of Juarez: Gunslinger,
  • Anuchard,

melyek a maguk nemében mind egy szálig zseniális cuccok. Ennyiért meg pláne. A Fanatical csomagjának elvileg nincsen lejárati dátuma, azaz a készlet erejéig lehet belőle vásárolni, de hogy pontosan mikor fogynak el a kulcsok, azt nem tudni. Ezért ha érdekesnek találod a Killer Bundle 24 tartalmát, akkor érdemes nem sokat várni a vásárral.

De ezt is érdemes elolvasnod:

Folyton görgetsz, nem bírod lerakni a mobilod? – Ezt teheted ellene

 

https://leet.hu/akcios-szoftverek/

×