Hosszú várakozás után Zsozeatya is belép a nem helyettesíthető tokenek világába, ráadásul a rajzok egyike ingyen van minden subnak.

Bizonyára az utóbbi időszakban minden Nber hallott már az NFT-ről, melyről sokan még mindig nem tudják, hogy micsoda. Röviden a nem helyettesíthető tokenek, vagy egyszerűen NFT-k olyan digitális eszközök, amelyek lehetővé teszik egy értéktartó eszköz tulajdonjogának bizonyítását. És mi lehetne értékállóbb, mint egy olyan token, melyen Zsozeatya virtuális arca virít?

Megjelent a Zsozeatya NFT, mely limitált ideig érhető el. Minden feliratkozó ingyen NFT-vel lesz gazdagabb, és még Dodge Challengert is lehet nyerni.

Zsozeatya közben igen különleges módon dobja ki saját NFT-it.

Suboknak egy ingyen van

Igen, jól látod, a feliratkozóknak teljesen ingyenesen jár egy erre a célra készített NFT, legyél akár Facebook vagy Twitch sub. Ha tényleg sub vagy, akkor DC-n kell egy szobában, vagy dadowskynál leadnod a Polygon Metamask Wallet címedet. Ezek után majd rákerülsz egy whitelist-re és mintelheted is az NFT-det, vagy elküldjük a címedre. Így még fee-díja sincs.

DC: https://discord.gg/M2p7NsUz3Q

 

Hogyan vehetek NFT-t?

Keresd fel a Zsozeatya.hu oldalt! Amire szükséged lesz, az egy Wallet-cím /pénztárca cím/. Ez egy olyan random generált kódsor, ami számokból és betűkből generálódik. A bankszámla-számhoz szokták hasonlítani, mivel ott is egy hosszabb szám és betűsor a számlád címe. Legegyszerűbb megoldás a METAMASK nevű program, amit a browseredhez csatlakoztathatsz nagyon könnyen. Létezik Chrome, Firefox és Edge böngészőkhöz is. Ha elkészült a METAMASK fiókod, akkor már csak Polygon hálózatra kell váltanod és valahogy pénzt varázsolni a Polygon láncos pénztárcádba /walletedbe/. Két megoldás van pénz, pontosabban egy MATIC nevű kriptopénz szerzéséhez.

Ha már szereztél wallet címet és van is rajta megfelelő MATIC , akkor már nincs más hátra, mint hogy leMINTeld a kiválasztott NFT-t. Ekkor a METAMASK megkérdezi hogy biztos vagy-e benne, és még pár centnyi dollárt leszed pluszba is a kezelési költségre. Szóval egy pár dollárral mindig több legyen MATIC-ban a tárcádon! Ha sikeres volt a MINTelés, akkor innentől a Walleted van az NFT, amit az opensea.io weboldalon le is ellenőrizhetsz.

Az Opensea egy marketplace /piactér/ ahol NFT-vel kereskedhetsz. Ha mintentél egy Zsoze NFT-t és úgy érzed, hogy nagyon baszó lett a véletlenszerű generálás, akkor az Opensea-n belül amint összekötötted a metamaskodat az oldallal, fel is teheted eladásra egy te általad megszabott áron! Durva mi?!

FONTOS!

AZ NFT MINTELÉS SZEPTEMBER 26-TÓL,  DECEMBER 14-IG ÉL CSAK! EZUTÁN SOHA TÖBBET NEM LESZNEK ELÉRHETŐEK ÚJ RAJZOK! MINDEN EGYES NFT MINTELÉSE UTÁN LÁTHATÓ, HOGY MÉG MENNYI DARAB NFT ÁLL A RENDELKEZÉSETEKRE!

AZ ITT LEÍRT OLVASMÁNY-SEGÉDLET, NEM MINŐSÜL PÉNZÜGYI TANÁCSADÁSNAK! MINDENKI NAGYON ÓVATOSAN SZÖRFÖZZÖN A KRIPTOVILÁGBAN ÉS INKÁBB KÉRDEZZEN KÉTSZER pl. DISCORDON, MINT EGYSZER SEM!

AZ ÖSSZES NFT-VERZIÓ BIZTONSÁGI OKOKBÓL LIMITÁLVA VAN 15 DARAB/ACCOUNT-RA. HA VALAKI TÖBBET SZERETNE VÁSÁROLNI A KIVÁLASZTOTT NFT-BŐL, AKKOR A METAMASKBAN HÁROM KATTINTÁSSAL TUD KÉSZÍTENI KORLÁTLAN MENNYISÉGŰ WALLETET/ACCOUNTOT! HA TOVÁBBI SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGED, KERESS MINKET BÁTRAN DISCORDON! DC: https://discord.gg/M2p7NsUz3Q

Dodge Challengert is nyerhetsz

Minden NFT tipusban elrejtettünk pár ZSOZE-s szeretet csomagot. Ha lemintelsz egy NFT-t, annak lesz egy sorszáma. Ezeket a sorszámokat fogjuk összegyűjteni és karácsony előtt kisorsolni, amikkel aztán megnyerheted az ajándékok egyikét. Ha több NFT-t veszel, azzal egyértelműen az esélyed is több megnyerni a szórakozási lehetőségeket.

UNCOMMON

  • Leet-es Zsoze pack – pólópulcsibögrestb /10x/

RARE

  • Egy órát autókázunk Budapesten, Nyíregyházán vagy Debrecenen belül, elviszlek a postára meg a nagyihoz a nyuggerbe /3x
  • Egy óra laza privát beszélgetés Zsizivel a bárban, nyitás előtt hogy ne támadjon be senki /3x/

DODGE

  • Megnyerheted Zsoze nagy szerelmét, az autóját! HA a DODGE NFT 30 százaléka elkelt, akkor kerül sor a sorsolásra! Ha nem jön össze a 30 százalék, akkor mindenkinek vissza lesz utalva a COIN.

SUPER RARE

  • Egy nap Zsozeval, forgatás, intézkedés, ebéd /1x/

FESTMÉNYEK

Ha elfogy az aktuális/aktív Festmény NFT 50 százaléka, akkor kerül csak sor az eredeti alkotás kisorsolására + még egy bónusz másolat is lesz vászonra nyomtatva/sorsolva a mintelők közt. Ha nem fogy el az 50 százalék, mindenkinek vissza küldjük a COINT!

További részletek a Zsozeatya.hu oldalon!

×