Az egyik jelenlegi tárgy variánsán dolgozik az Epic Games.

Szeptember 18-án startol el a Fortnite legújabb, negyedik szezonja. Az Epic Games több újdonsággal is jelentkezett, a fejleszthető fegyverek mellett a „Chrome” anyag terjedése is megállíthatatlan a szigeten. A folyamatos hype érdekében azonban kéthetente jelentkezniük kell valamilyen frissítéssel, ezúttal sem lesz ez másképp. A legutóbbi információk alapján október 5-én, azaz jövő szerdán kell érkeznie a javítócsomagnak.

Úgy tűnik, hogy az Epic Games már a fájlokban betárazott egy újdonságot, melyet napokon belül élesíthet is. Egy új DMR-re bukkantak az adatbányászok, mely már az egyik trailerben is feltűnhetett. HYPEX, a veterán Fortnite leaker össze is gyűjtötte számunkra a legfontosabb információkat, értékeket.

Nézzük is, hogy milyen erősre sikerülhet a Cobra DMR!

Bizony, a játékban megtalálható DMR fegyver egyik új variánsáról beszélhetünk. Néhány tulajdonságában gyengébb mint a „rendes” társa, ám ezeket más specifikációival ellensúlyozza majd. Nézzük is, hogy mit tud:

  • Sebzések: 32/33/35/37/39/40 – Körülbelül 15-tel kevesebbet sebez, mint az alap DMR
  • 20-as tárkapacitás – Kétszerese a DMR-nek
  • 1.6x tűzgyorsaság az alap DMR-hez képest
  • A sima DMR-hez képest némileg nagyobb visszarúgásra számíthatunk

A scope

A fenti képen megpillanthatjuk a különleges(ebb) kialakítású távcsövet is, garantáltan nem tudjuk eltéveszteni, hogy melyik fegyverrel is lövünk épp. Nagy eséllyel már a jövő heti frissítés után élesedhet az újdonság, gyakorlatilag teljes mértékben elkészült fejlesztésről beszélhetünk.

Mintha itt lennének – Egy AI szerint így néznének ki ma a fiatalon elhunyt hírességek

https://leet.hu/vga-kartyak/

×