Egy kis régi, egy kis új.

Az Operation Ember Rise ideje alatt élesedett a Rainbow Six egyik limitált idejű eventje, mely a Doktor’s Curse nevet viselte. Ahogy azt sejteni lehet, a fejlesztők Halloween alkalmából sütötték el annak idején és 2021-ben is. A jelenlegi fájlok alapján 2022-ben sem lesz ez másképp, a Y7S3 folyamán ismételten visszatérhet az ikonikus játékmód, három hétig tarthat majd a rettegés.

A skinek egy részét már felfedték korábban a leakerek, ám a Y7S3.1-es update után újabb kártyákra bukkant a veterán adatbányász, Lungu. A játékszabályok várhatóan nem változnak, így ismételten csak a kozmetikai tárgyak maradtak. A második adagot is meglepően pozitívan fogadta a közösség.

Nézzük is a skineket!

Jól látható, hogy a kinézetek között találunk ördög/démon inspirálta skineket, de a kalózos és a zombis kategóriák rajongói is kezdhetik készíteni a pénztárcát. A megjelenésre még várnunk kell, ám mostanra már a pontos dátumokat is tudni lehet.

Az esemény október 13-án startol majd el és egészen november másodikáig élvezhetjük majd. Jól látható, hogy a skinek képei még félkészek, illetve bizonyos játékelemek sem állnak még készen. Ennek megfelelően legalább egy frissítést még kapnia kell a játéknak az elkövetkezendő két hétben. Remélhetőleg a sokak által tapasztalt FPS szaggatásokat is sikerül kijavítania a cégnek, hogy ne rossz szájízzel induljanak neki az eseménynek a játékosok.

PC-n játszol? – Az új Windows-frissítés durván bezavarhat – de van megoldás

https://leet.hu/vga-kartyak/

×