Ki ne próbáld otthon: kalapáccsal estek neki a prémium okosóra legújabb kiadásának, aztán a készítők is jól meglepődtek, hogy mi lett belőle!

A hazánkban 419 ezer forintért (jó, hogy) kapható Apple Watch Ultra most már a nyilvános törésteszten is túl van, viszont

nem egészen úgy végződtek a dolgok, ahogy a legtöbben gondolnánk…

A PC Fórum vette észre, hogy a TechRax YouTube-csatornán egész változatos módszerekkel kínozzák a méregdrága eszközt. Először csak „arccal” a betonra ejtik – amitől az Apple Watch korábbi típusain azonnal pókhálósodott a kijelző, aztán csavarokkal és szögekkel teli üvegbe zárják és összerázzák. Ezek közül egyik sem hatotta meg különösebben, úgyhogy bevetették a nehézlovasságot…

Forrás: TechRax

Ehhez kötélidegek kellettek, az fix: a videó készítője egy pont után kalapáccsal esik neki a több mint 400 ezer forintos okosórának, azt azonban ő sem gondolta volna, hogy először nem az óra tokozása, vagy kijelzője törik be, hanem az alatta lévő asztallap!!

 

Jegyezzük meg: az Apple Watch Ultrát tényleg szívósabbnak tervezték az elődeinél és ahogy láttad: a széleken kiemelkedő 49 mm-es titántok hatékonyan óvja a zafírkristály számlapot.

A tartósság a minden körülmények közötti futás és túrázás mellett nyíltvízi búvárkodásra (100 méterig) is alkalmassá teszi a sportolóknak szánt órát.

Az ellenállóság határait kereső videó persze addig feszítette a húrt, amíg az eszköz darabokra tört, viszont tanulságos, hogy három kisebb intenzitású ütés után TÍZ erőteljes csapást is kibírt, majd a következőre csak kikapcsolt, így feltételezzük, hogy egy pontig még javítható.

Mindent, ami Apple, nagy érdeklődés övez, de nem gondoltuk volna, hogy kapósabb, mint a szex:

A pornó helyett még az Androidosok is az Apple eseményt nézték

 

×