Gabe Follower újabb remek alkotással jelentkezett.

A CS:GO stickerek már viszonylag régóta velünk vannak. Megkülönböztethetjük a „sima”, kollaborációs vagy épp házon belüli ládákból nyitható változatokat, illetve a fontos versenyekkel kapcsolatos matricákat. Az értékük is változó, a pár centes, szinte értéktelen stickerektől kezdve, a több ezer eurót is meghaladó Katowice 2014 Majornek emléket állító példányokig elég széles palettával találkozhatunk.

Legutóbb a játék 10. születésnapját ünneplő kapszula érkezett meg az in-game boltba, mely több ötletes megoldást is felvonultatott. Eddig nem látott effekteket is megtalálhattunk egyes matricákon, a szokásos Holo/Arany változatok mellett. Úgy tűnik, hogy az alkotók lelkesedése továbbra sem csökken, hétfőn talán a CS:GO legötletesebb matricáját töltötték fel hétfőn a Workshop felületére.

Most már a fegyvereken is nyithatunk skineket, ládákat?!

 

Gabe Follower, az utóbbi idők egyik legaktívabb CS:GO adatbányásza és elemzője felesége segítségével készítette el a fentebb is látható matricát. A szimplán The Lucky Case néven futó alkotás a játék ládanyitási mechanikáját akarja megidézni a fegyvereken. Ha ez nem lenne elég, akkor a matrica kaparásával egy rejtett üzenetet is előhívhatunk, egészen pontosan a „No Luck Just Skins” szöveg tárul elénk.

A matricát a hivatalos Workshop oldalán támogathatjuk egy-egy szavazattal. Kétségtelen, hogy pár óra alatt közösségkedvenc lett, így meglepő lenne, hogy ha a Valve kihagyná valamelyik jövőben érkező kapszulából. Ahogy az is biztos, hogy nem az olcsó példányok közé fog tartozni.

Na, ez nagyon gáz – Ezért ne vegyél használt videokártyát!

https://leet.hu/vga-kartyak/

×