Ahogy korábban említettük, a SzinkronSarok most a 2018-as God of War-hoz készít magyar szinkront, amihez a közösség segítségét kérték.

Ahogy arról korábban már beszámoltunk, a SzinkronSarok, mely sikeresen elkészítette a Resident Evil 2 Remake magyar szinkronos változatát, most a 2018-as God of War magyar változatába fogott. Természetesen a szinkron ismét ingyenes lesz, és csakis a PC-s változathoz lesz elérhető. A nemrég megjelent 6 perces bemutató után azonban sokan firtatták a csapat választását Kratos hangját illetően.

A SzinkronSarok úgy döntött: a közösséggel szavaztatja meg, hogy ki legyen a főszereplő magyarhangja.

A csapat nem sokkal azután, hogy megjelent az első 6 perces ízelítő, azt látta, hogy a közösség nagy része nem feltétlenül elégedett Kratos hangjával. Sok kommentelő azonban javaslatot is tett arra, hogy ki lenne alkalmas, a csapat pedig több színészt is megkeresett. Így most az alábbi videóban Dézsy Szabó Gábort, Schneider Zoltánt és Varga Rókust hallhatjátok Kratosként. Hogy ki lesz végül a főhős magyarhangja, az rajtatok múlik.

 

Szavazni ITT tudtok.

Természetesen a projekt nemrég indult, így nagyon sok rajongói segítség kell ahhoz, hogy létrejöjjön. A csapat egyébként rajongói projekttől függetlenül profi stábbal, profi stúdióban és profi színészekkel dolgozik, így szükség van a támogatásra.

“Fontos, hogy a szinkron csak akkor tud létrejönni, ha a gyűjtés hozzá sikeresen zárul és elérjük az elegendő támogatást a projekthez” – írta a csapat a videó alatt.

Támogatni PayPalon és Patreonon tudjátok a szinkront.

Mivel ez egy rajongói mod, így a kiadónak joga van bármikor törölni a projektet.

A szinkronba itt tudsz kicsit belelesni:

A God of Warhoz is készül magyar szinkron – Már bele is nézhetsz

 

https://leet.hu/iskolakezdes/

×