Úgy tűnik, hogy a Warzone 2.0 szinte lehetetlenné teheti a hackerek jelentését, sok Call of Duty-rajongót aggódik a jövő miatt.

A napokban zajlik a Modern Warfare 2 bétája, ami bizonyítékkal szolgálhat a Warzone rajongók jelenlegi aggodalmára. Ahogy azt a CoD Next eseményen is láthattuk, az MW 2-ben egy vadonatúj spectator módot láthatunk, amit valószínűleg a Warzone 2-be is bevezetnek majd. Semmi sem rosszabb, mint csalók által meghalni a játékban, azt a Warzone eredeti megjelenése óta tudjuk. Bár az Activision a kernel szintű rendszer, a RICOCHET megjelenése óta csaknem egymillió csalót tiltott ki, a jövőben megítélni a csalókat sokkal nehezebb lehet.

A játékosok attól tartanak, hogy az új spectator mód megváltoztatása szinte lehetetlenné teheti a Warzone 2.0-ben a jelentéseket.

Történt ugyanis, hogy a Modern Warfare 2-ben, amennyiben más játékos nézetét nézzük, az nem a szokásos módon látható. Olyan, mintha valójában a katonák sisakjának jobb oldalán található testkamerát látnánk. Ez tehát azt jelenti, hogy nem azt a belső nézetet látjuk majd, amit a játékos. Ahogy arra a Redditen megjelent poszt is felhívja a figyelmet, így baromi nehéz lesz majd megítélni, hogy ki hogyan lő, esetleg ki csaló és ki nem.

Ahogy látható itt is, ebben a nézetben nem látjuk, hogyan is lő a csapattárs.

 

Az belső személyű nézet eltávolításával nehéz lesz pontosan megállapítani, hogy ki csak. Ezzel valószínűleg elszaporodnak majd a téves jelentések, a csalókat pedig lehet nem is reportolják majd. Egy-egy Warzone rajongó már könyörög az Infinity Wardnak, hogy változtassa meg a rendszert a battle royale november 16-i megjelenése előtt.

Neked hogy tetszik az új nézet?

Ezekkel a pályákkal és módokkal vár a Modern Warfare II béta második hete

 

×