Mostanra már mindenki a FIFA 23 Companion, vagy Web Appot nyüstöli.

Mostanra már mindenki a FIFA 23 Companion, vagy Web Appot nyüstöli és azon dolgozik, hogy a jövő heti megjelenésre a lehető legjobb keretet hozza össze magának. Nehéz nagyot szakítani, ugyanis játékból pénzt nem nagyon lehet generálni, vagyis maradnak az apróbb trader mozzanatok, ami sajnos nem minden játékosnak való.

Remélhetőleg ehhez fogja az új SBC árát is alakítani az EA Sports, amit ezúttal egy Serie A lap fog kapni és a Ones to Watch promó keretein belül fog érkezni. Használható, viszont meglepően lassú lappal fognak szolgálni a kanadai fejlesztők.

 

Di Maria pár éve még komoly walkoutnak számított a FIFA játékokban, most viszont „csak” 84-es kártyát kapott. Mivel a Juventus friss igazolása, így potenciális OTW alany volt, ez mostantól pedig tényként kezelendő.

Sajnos a sebessége már látott jobb napokat, ám ettől még ugyan az a trükkös, jó mozgású szélső lesz, mint régen volt. Ha pedig a FIFA 23 meta nem igényli annyira a sebességet, még akár prémium megoldás is lehet a támadó harmadba.

Ezt olvastad már?

Az EA Sports javította a FIFA 23 eddigi legkellemetlenebb hibáját

 

https://leet.hu/iskolakezdes/

×