Egy ideig teljesíthetetlen volt a Foundations III SBC csoport.

Egy ideig teljesíthetetlen volt a Foundations III SBC csoport. Az egyik kirakós ugyanis nem volt hajlandó elfogadni semmilyen variációt, legalábbis a játékosok túlnyomó többségének.

A feladatban az állt, hogy három CM játékost daráljunk le, akiknek egészen pontosan egy Chemistry Pointjuk van. Mindez szép és jó, ám amikor azt írta a rendszer, hogy jók vagyunk, semmi sem történt, nem tudtuk Submitelni a keretet.

Többen elkezdtek „fektemágia” után kutatni, az egyik legjobb aránnyal teljesítő megoldás egy gyors cserén alapult, a három CM középső játékosát egy pillanat alatt CDM-re cserélték, majd pedig úgy Submiteltek. Az eredmény egy sikeres kirakós volt.

 

Viszont nem azért működött mindez, mert valaki átverte a rendszert. Pont fordítva, igazából a játék verte át a játékosok nagyját. Ha most belépünk a WebAppba és teljesíteni próbáljuk a „Better build up” kirakóst, már nem három CM-et, hanem két CM-et és egy CDM-et fogunk látni.

Így van, a játék eddig is egy CDM lapot várt és ezért nem lehetett teljesíteni, a vizuális bug viszont mindenkit megtréfált. Korábban is csak azoknak ment, akik „off-chem” szerették volna megoldani a CM pozíciót egy CDM-mel, ám ők akkor még nem tudták, hogy ha jól működött volna az SBC, erre nem lett volna esély.

Reméljük idén nem lesz annyi hiba a FIFA 23-ban, mint a korábbi játékokban volt, bár elnézve a tendenciát, ez valószínűleg nem fog megtörténni.

Ezt olvastad már?

Idén is lesz FIFA EA Play próbaidőszak, már dátumunk is van!

 

×