Hamarosan újabb kalandokat vág hozzád ingyen az Epic Games Store: csapatos színorgia mellé szédítő légi száguldás jár, ha szemfüles vagy!

Két újabb játékot tesz ingyenessé jövő csütörtök 17 órától az Epic Games Store, ahol megállás nélkül tolják az akciókat, hogy kicsit jobban szeresd őket a Steam-nél. Az alábbi két játékot egy teljesen hétig díjmentesen tudod majd letölteni, és nincs semmi trükk: utána örökre megtarthatod őket.

Runbow

Tonnányi verseny, küldetésenként kilenc játékos – (helyben, vagy online), plusz egy masszív szóló kaland is jár ehhez az őrült színekben pompázó jópofasághoz, amit anno a Nintendo Switch-en ismerhetett meg a világ, de végre megérkezik az Epic Games Store-ba is!

A platformos party játék több mint 140 küldetéssel, 19 karakterrel, sokféle jelmezzel és öt kattant móddal vár, de a brutális színkavalkádban is megtalálod önmagad!

 

A látványos ugribugri tényleg sokféleképpen teszteli a tudásod: a könnyűtől az ultranehéz pályáig, barátokkal, vagy egyedül próbálkozhatsz. Menő helyi, vagy online versenyekben szintén nyomulhatsz: szervezz közös játékot a barátoknak, vagy vesd bele magad a világ forgatagába!

DRL Simulator

Belső nézetes drónverseny, vadállat tempóban száguldó gépekkel! A feature-ök folyamatos bővítés alatt állnak, de már most van ultraérzékeny versenymód is. A Mega City Map óriási berepülhető világot kínál, amiben freestyle stílusban, vagy basic, medium és hard fokozatban is tombolhatsz. Utóbbit értsd szó szerint: a Search & Destroy mód ballonvadászatra vár.

Végre kiderül milyen érzés lenne a drónok pilótafülkéjébe (ha lenne nekik olyan) pattanni, és nem a kontroller aprócska monitorján, hanem vezetőülésből irányítanád a fürke, rendkívül mozgékony szerkezeteket!

 

Készülj fel a valódi repülésekre, vagy élvezd, hogy nem kell százezrekért igazi drónt venni, mert a DRL SIM 4.0 szinte ugyanazt az élményt hozza. Vívd meg a nagy csatákat a repülési pályán – akár a barátaiddal és fejlődj fel a Drone Racing League mezőnyéig.

A Runbow Windows alá készült változata a megjelenése első hetében rögtön ajándékba jár, míg a Windows mellett Mac OS-ra is elérhető DRL Simulator 2.760 forint helyett lesz ingyenes, szeptember 29-től október 6-ig.

Jó mulatást előre is – de addig szintén van mihez nyúlni; most ezek mennek ingyen:

Akciófigyelő | 19.000 forint helyett INGYEN kapsz egy dinós és egy társasjátékot

 

https://leet.hu/iskolakezdes/

×