Ismét visszaáll a régi kerékvágásba a Playlist frissítés időpontja.

A Warzone fejlesztői az ötödik szezon elején kijelentették, hogy új rendszer lép életbe a Playlisteket illetően. A korábbi, heti szinten frissülő felhozatal helyett külön napi és külön hétvégi rotációval jelentkeztek az első hetekben. Papíron jól hangzott ez, ám a felhasználók egyáltalán nem voltak elégedettek a frissen bevezetett változtatással kapcsolatban. Úgy tűnik, hogy ez bizony a fejlesztői, belsős statisztikákon is nyomott hagyott, hiszen szeptember 21-én a Raven Software bejelentette, hogy visszatérnek a csütörtök esti, hetente változó megoldáshoz.

Nézzük is, hogy mely Warzone módokkal játszunk az elkövetkezendő hét napban!

Caldera

  • BR – Solos, Duos, Trios, Quads
  • Plunder – Quads

Fortune’s Keep

  • Resurgence – Solos, Duos, Trios, Quads

Rebirth Island

  • Resurgence – Quads

Úgy tűnik ezúttal egy meglehetősen visszafogott felhozatallal készültek a Raven munkatársai. Nem találhatunk különlegesebb játékmódokat, a két kisebb szigeten a szokásos Resurgence módot tolhatjuk. Calderán a Battle Royale mellett a közkedvelt Plunder módot élvezhetjük, ám csak Quads felállásban.

Remélhetőleg a fejlesztők levonták a tanulságokat az elmúlt pár hetet követően. Hasznos tapasztalatok lehetnek ezek a Warzone 2.0-hoz, ám ott az első időszakban csak egy pályával találkozhatunk majd, így a játékmódok kiválasztása és azok cserélgetése lehet a kritikus pont.

Kellemes szórakozást kívánunk!

Az elmúlt évek 26 legjobb magyar játéka, amit mindenkinek ismernie KELL

https://leet.hu/vga-kartyak/

×