Sokak szerint nem ok nélkül.

Úgy tűnik, hogy Counter-Strike: Global Offensive ismét reneszánszát éli. A SteamCharts statisztikái alapján az elmúlt hetekben többször is átlépte az egymillió egy időben játszó felhasználót az FPS lövölde. A Valve érdekes modellre váltott legutóbb, hiszen a játék továbbra is ingyenes maradt, ám a Prime státusz kiváltását csak pénzzel érhetjük el, nincs többé mód a kifarmolására.

Nem titok, hogy az ilyen szintű népszerűség bizony a csalókat is bevonzza. Prime nélküli meccseken szinte HvH (Hacker vs. Hacker) mérkőzésnek lehetünk szemtanúi, de bármilyen meccsen beleszaladhatunk egy-egy „segédprogramot” használó játékosba. A VAC híresen az iparág egyik legrosszabb védelme, ám úgy tűnik, hogy az elmúlt 90 napban bizony valami megváltozott.

Több mint 300 000 csalót tiltott ki az anti-cheat!

 

A CS:GO Stats grafikonján tökéletesen leolvashatjuk, hogy július második hetétől kezdődően aktivizálták magukat a fejlesztők. Azóta napi szinten közel 9000 csalóra csap le a VAC és a VACNet, így az áldozatok száma elérte már a 304 ezret is. A jelek szerint privát, méregdrága programokat is sikerült fülön csípni, több ezer dolláros raktárak értéktelenedtek el pillanatok alatt.

 

Többen úgy gondolják, hogy a tisztogatás időpontja nem véletlen, a Valve az idénre jósolt játékmotor váltásra készül ilyen serényen. Az okokat nem ismerhetjük, az azonban biztos, hogy ha ilyen ütemben folytatódik a csalóvadászat, hamarosan sokkal kellemesebb élmény fogadhat minket a hivatalos meccskeresésben is.

Mi folyik itt?! A Rockstar után újabb Take-Two-s céget hackeltek meg: VIGYÁZZ vírust terjesztenek!

https://leet.hu/vga-kartyak/

×