A Stranger Things írói olyanok mint a népmese: el is árulták az 5. évad teljes történetét, meg nem is. Nagyon cseles, az biztos.

A Stranger Things 4 évada hosszú várakozás után jelent meg, a nézettségi adatok pedig jól mutatták, hogy milyen hatalmas érdeklődés van rá. Az sem volt rossz ötlet a Netflix részéről, hogy a 4. évadot két részletben adták ki, hiszen rekordokat döntögetett mind a két befejező rész. Közben persze már egy rakás teória és pletyka kering arról, hogy miről is szól majd az 5. évad.

Trükkös módon ugyan, de az írók megosztották a Stranger Things befejező évadának történetét.

Na, azért nem kell a teljes forgatókönyvre gondolni, de egy táblát, melyen az 5. évad történetének vázlata látható, valóban megosztották a Twitteren. Íme:

 

A turpisság persze az, hogy az egész rossz minőségű, szándékosan homályos. Az írók nem szeretnék idő előtt lelőni a poént, de úgy tűnik, szeretik megtrollkodni a rajongókat. Azokat a rajongókat, akik már tűkön ülve várják a folytatást. Az viszont biztos, hogy a történet igen izgalmas lesz, hiszen a harc az idegen világgal több szálon fut majd.

A kép alapján persze ismét megindultak a találgatások és teóriák. Például egyesek szerint a képen látható fekete rész valamilyen halált vagy időhurkot jelent. A teóriák szám folyamatosan bővül. Szerinted miről szól majd az 5. évad, ami elvileg csak jövőre, vagy 2024-ben jelenik majd meg?

Ezt láttad már?

Na, ki köszön be a Stranger Things-ből a Gran Turismo moziban is?

 

×