Kanye West nemrég az Instagramon hirdette meg YZY Gap együttműködését a híres Grand Theft Auto videojáték stílusában.

Nem sokkal azután, hogy a világot megdöbbentette a GTA 6 szivárgás, melyet egy azóta az FBI által is keresett hacker okozott, különös hírt kapunk a játék világából. A 45 éves zenész, Kanye West az Instagramra töltött fel egy körülbelül egy perces videót, amelyben valaki YZY Gap ruhában sétálgat Shinjuku (tokiói városnegyed) utcáin. Az ismert művésznek éppen most született kollaborációja a branddel.

Az egész úgy van előadva, mintha egy GTA-játék jelenete lenne.

Szinte minden teljesen olyan, mintha a játékban lennénk: van HUD, lehet ruhákat válogatni, sőt a mozgás is teljesen olyan, mint amit a GTA-ban is megszokhattunk. És éppen ettől lesz az egész röhejesen és viccesen „rossz”. Igen, szó szerint nevettünk az alábbi videón.

Az egész célja egyébként az, hogy a művész ezzel népszerűsítse a márkát, a YZY Gapot. Sajnos ezt azonban pont nem jókor teszi, mivel pont a múlt héten nyilatkozta, hogy vitában áll a céggel, és fel szeretné mondani a megállapodást, mivel a cég nem teljesíti a feltételeket.

Nicholas Gravante, a híres művész ügyvédje azt mondta a The FADER nevű lapnak, hogy „a Gap nem hagyott más választást, mint hogy felmondják a szerződést”. Szóval most szépen elindul a pereskedés.

A Bloombergnek nemrég azt mondta, hogy kollaborációk boostolása helyett inkább saját márkát szeretne indítani. Nos, ettől függetlenül a nemrég megjelent GTA-szerű reklám nem lett rossz. Reméljük, legközelebb is beveti a videojátékos vonalat.

Ezt láttad már?

Az elmúlt évek 26 legjobb magyar játéka, amit mindenkinek ismernie KELL

 

×