A fejlesztők csütörtökön ismertették a pontos listát.

A várakozásoknak megfelelően csütörtök este 19:00 órakor kinyíltak a Call of Duty: Modern Warfare II második béta hetének kapui. 48 óráig csak az előrendelők és az Early-Access kóddal rendelkező felhasználók juthatnak be, ám szombat estétől szabadon csatlakozhat bárki, legyen szó PlayStation, PC vagy Xbox platformról.

 

A legfontosabb részleteket már összegyűjtöttük, így senkit nem érhet meglepetés, hogy Xbox Live Gold előfizetéssel kell rendelkeznünk, ha a Microsoft konzoljáról játszanánk egy kicsit. A fejlesztők odafigyeltek az első hét felhasználói visszajelzéseire, több kérdésre is választ adtak, illetve néhány dolgon máris módosítottak a múlt heti verzióhoz képest. Már csak egy dolog volt kérdéses, hogy pontosan milyen módokkal és mely pályákkal találkozhatunk majd a második héten. Szerencsére csütörtök este ez is publikálásra került, így az első 24-48 óra felhozatalát máris megtudhattuk.

Nézzük is, hogy mely módok várnak minket a második hét első felében!

Pályák:
– Farm 18
– Mercado Las Almas
– Breenbergh Hotel
– Valderas Museum
– Sariff Bay (Invasion)
– Sa’id (Invasion)

Módok:
– TDM
– Domination
– Prisoner Rescue
– Knock Out
– 3rd Person Mosh Pit
– Invasion

Feltehetőleg a béta második felében cserélődik majd a felhozatal, ám az első nap biztosan a fenti módokkal és helyszínekkel találkozhatunk majd. Remélhetőleg komoly gondokba nem ütköznek a játékosok a mostani szakaszban, ám előfordulhat, hogy egy-egy pályát ideiglenesen kicserélnek a fejlesztők, exploitok vagy glitchek miatt.

Jó szórakozást kívánunk!

Lépéshangok, perkek és láthatóság – Így változik a Modern Warfare II béta a második hétre

https://leet.hu/vga-kartyak/

×