Ezen a héten is megéri felnézni az Epic Games Store boltjába, ahol két igazán remek játékra csaphatunk le teljesen ingyen.

Az Epic Games Store foggal-körömmel, de leginkább ingyen játékokkal próbálja felvenni a harcot a Steammel szemben, ennek a rivalizálásnak pedig valójában a játékosok az igazi nyertesei. Az Epic ugyanis nemcsak értékes, hanem egészen kiváló játékokat ajándékoz minden jöttmentnek, aki a PC-s boltjába látogat.

Ez pedig ezen a héten sincsen másként, amikor is a szokásos csütörtöki napon újabb két kiváló alkotással gazdagíthatjuk az Epices játéktárunkat.

A szeptember 22-től, azaz e hét csütörtökétől a következő hét csütörtökéig ingyen berántható játékokra pedig még akkor is érdemes igényt tartani, ha egyébként nem különösebben tervez velük az ember a közeljövőben játszani, hiszen ha mást nem, de később, az ínségesebb időkben könnyen meglehet, hogy elő-előveszi őket az ember. Meg az sem utolsó szempont hogy több mint 19.000 forintot „spórol” meg velük az ember.

Legalábbis ennyibe kerülne az Ark: Survival Evolved és a Gloomhaven, ha teljes áron vennénk meg ket, most azonban teljesen ingyen a miénk lehetnek. 

Az Arkról sokan hallhattak már, hiszen egy kifejezetten népszerű cuccról van szó. Ez egy klasszikusnak mondható, de mégis elég különleges túlélőjáték, amit többedmagunkkal nyomhatunk egy Elveszett Világ-szerű, dínókkal benépesített környezetben. Itt pedig nemcsak a túlélésé lesz a főszerep, hanem olyan eszement mód raptort is idomíthatunk, vagy meglovagolhatjuk őket.

 

A Gloomhaven pedig egy nagyon sikeres asztali társasjáték videojátékos adaptációja, amit a magyar társasosok leginkább Homályrév néven ismerhetnek. Ez egyébként a drágábbik és a minőségibb fajta társasokból való, amit a játék sikeresen ültet át egy másik médiumba. Ennek megfelelően a Homályrév videojátékot nyomhatjuk egyedül is bár, de a legjobb szórakozást akkor nyújtja, ha haverokkal vagy a családdal ülünk le elé.

 

Ne feledd: a két játékot csak egy héten keresztül – szeptember 22-től egészen szeptember 29-ig lehet ingyen beszerezni, azután már csak az eredeti áraikon lesznek elérhetőek. Ha viszont ebben az időszakban adjuk a játéktárunkhoz, akkor örökre megmaradnak.

Szóval irány az Epic Games Store!

Ezt is olvasd el:

Az elmúlt évek 26 legjobb magyar játéka, amit mindenkinek ismernie KELL

 

https://leet.hu/akcios-szoftverek/

×