A belsős statisztikák megegyezhettek a felhasználói visszajelzésekkel.

Augusztus végén, a Season 5 startjakor a Warzone fejlesztői bejelentették, hogy változtatnak a Playlist korábbi felépítésén. Míg az azt megelőző időszakban heti rendszereséggel, általában csütörtök este frissültek a játszható módok, addig az ötödik szezonban külön hétvégi és külön napi Playlistből dolgozott a Warzone menüje. A fejlesztői Trello oldalon el lehetett érni az előzetes információkat, ám sem múlt héten, sem most nem került fel oda az aktuális tervezet.

Úgy tűnik, hogy nem véletlenül, hiszen csütörtöktől minden visszaállhat a régi rendszerre!

A szerda este megérkezett felhozatal alatt különös bejelentést tett a Raven Software. Csütörtökön érkezik egy nagyobb Playlist frissítés, mely után ismét hetente jelentkezik majd a fejlesztői gárda. Minden bizonnyal a fejlesztői, belsős statisztikák alapján az új rendszer nem igazán vált be. Az elmúlt hetekben több kritika is érte a Warzone-on dolgozó csapatot, úgy tűnik ez a felhasználók számára nem látható számokban is megmutatkozott. A szerdai felhozatal a következő:

Caldera

  • Resurgence – Quads
  • Battle Royale – Solos, Duos, Trios, Quads
  • Plunder – Quads

Fortune’s Keep

  • Resurgence – Solos, Duos, Trios, Quads

Remélhetőleg a Raven Software levonja az elmúlt 1 hónap tapasztalatait, melyet meg is oszt az Infinity Warddal. A Warzone 2.0 így már egy készre polírozott rendszerrel érkezhet, bár az első időszakban csak a játékmódok rotációja lesz kérdéses, hiszen egy pálya áll csak a felhasználók rendelkezésére.

Minden, amit látni kell Al Mazrahban – Ilyen lesz a Warzone 2.0 pályája

https://leet.hu/vga-kartyak/

×