Kozmetikai tárgyak és visszatérő elemek is színesítik a játékot.

A Fortnite: Save The World már 2017 nyarán megvásárolható volt, ám a PUBG sikerét meglovagoló battle royale játékmód csak pár hónappal később érkezett. Szeptember 26-án debütált Windows, macOS, PS4 és Xbox One platformokra a teljesen ingyenes játék, melyet azóta a világ legnépszerűbb címei között emlegethetünk. Az elmúlt 5 évben gyakorlatilag az összes nevesebb gyártóval, céggel kollaboráltak a fejlesztők és nagyon úgy tűnik, hogy egy ideig még nem is terveznek belassítani a programozók.

Így ünnepli az Epic Games a BR mód ötödik születésnapját!

Szerda délután érkezett a hivatalos blogbejegyzés, melyben a a fejlesztők felvázolták a jövő héten esedékes mini event pontos menetét. Ezúttal sem maradunk kozmetikai tárgyak nélkül, melyeket a szeptember 23-án délután elstartoló küldetések teljesítésével kaparinthatunk meg. A kihívások pontos listája nem ismert, ám az biztos, hogy egy Back Bling, egy Pickaxe és egy Emoticon is a lockerünkbe kerülhet. A leakek és az elmúlt évek tapasztalatai alapján Birthday Present dobozokat kell dobálnunk, tortát kell ennünk és lufikat kell használunk.

A fenti mondatból leszűrhető, hogy a születésnaphoz kapcsolódó, ikonikus tárgyak is tiszteletüket teszik majd a szigeten. A Birthday Present dobozokban minőségi lootot találhatunk, de a különböző városokban található tortaszeletek is pillanatok alatt visszatölthetik életünket, pajzsunkat. A hangulat fokozásának érdekében a lufik is visszatérnek, melyeket ezerféle módon használhatunk fel a harcok során. A küldetéseket a „Quest” fülön érhetjük majd el, várhatóan péntek 15:00 órától. Remélhetőleg addigra kiderül, hogy milyen feladatokat kell végrehajtanunk a négy-öt napos periódus alatt.

Kell a 4K, 8K, 16K? – De hány K-val lát valójában a szemed?

https://leet.hu/akcios-szoftverek/

×