Mindenki megtalálhatja a hozzá passzoló modellt.

A Samsung szinte minden technológiai ágazatban képviselteti magát, beszéljünk telefonokról, háztartási gépekről vagy épp tevékről. A gaming/PC közösségnek azonban első sorban két vonal ugrik be a gyártó neve hallattán. Ezek pedig az SSD-k és a különféle méretű és típusú monitorok. A Leet Webshopjában ezúttal az utóbbi termékekre csaphatunk le roppant kedvezményes áron, az egészen olcsó modellektől kezdve a 4K felbontással és saját operációs rendszerrel felvértezett flagship monitorokig.

Nézzük is meg a legjobb ajánlatokat!

Samsung Smart M5 Monitor 32″

A Samsung Smart szériájának belépő szintű darabja, mely FullHD felbontással rendelkezik. A VA panelnek köszönhetően a kontrasztaránnyal és minőséggel biztosan nem lesznek problémáink, szebb feketét kapunk az IPS és TN megoldásokhoz képest. A beépített Tizen operációs rendszernek köszönhetően sok esetben még a számítógépet sem kell bekapcsolnunk ha Netflix vagy épp YouTube videókat tekintenénk meg.

119 990 forint helyett már 81 990 forintért megvásárolhatjuk. 

Samsung C24RG50FZR 144 Hz Ívelt 24″ Gamer Monitor

A felhasználók nagy örömére a 144 Hz képfrissítéssel rendelkező monitorok ára az elmúlt években jelentősen csökkent. A Samsung ívelt, VA panellel felvértezett gamer megjelenítője rettentően barátságos árcédulával csalogatja magához a játékosokat. A felbontás FullHD, 24 inches képátmérővel párosítva a pixelesedés miatt sem kell aggódnunk. A FreeSync kompatibilitásról sem kell lemondanunk, így a 144 FPS-t el nem érő játékok esetében sem csorbul az élvezeti faktor.

83 990 forint helyett már 57 880 forintért megvásárolhatjuk. 

Samsung Odyssey G3 S27AG300NU

Ha nem szeretnénk lemondani sem a FullHD felbontásról, sem a 144 Hz-ről, de mindezt nagyobb képátló mellett szeretnénk elérni, akkor nem is kell tovább keresgélnünk. A G3 modell 1ms válaszidővel és VA panellel rendelkezik, nem fogunk csalódni sem hardcore játék, sem tartalomfogyasztás közben. Mindezt szintén meglehetősen barátságos árcédulával teszi a monitor.

98 990 forint helyett már 65 990 forintért megvásárolhatjuk. 

Samsung Odyssey G5 S27AG500NU

Ha nem elegendő számunkra a 24-es képátló, de már a képminőségben sem szeretnénk kompromisszumot kötni, akkor a 28-as Odyssey G5 lehet a barátunk. A 28 inches képátló mellé már WQHD felbontás jár (1440p), így garantáltan nem kell pixeles képtől tartanunk ezúttal sem. A panel IPS, illetve a 144 Hz-et is sikerült feljebb tornászni egészen 165 Hz-ig. Támogatja a HDR, a G-Sync és a FreeSync technológiát is, nem igazán tudjuk megizzasztani semmivel.

179 990 forint helyett már 118 880 forintért megvásárolhatjuk. 

SAMSUNG Smart M8 UHD 32″

Maximalizálni szeretnéd a képminőséget és a felbontást is? A Samsung M8 okosmonitor készségesen áll a rendelkezésünkre, mindkét feltételt teljesíti. 32 inches képátmérőjének és 4K felbontásának köszönhetően a képminőséggel biztosan nem lesznek problémáink, akár közelről, akár távolról néznénk a tartalmakat. A Smart széria többi tagjához hasonlóan saját operációs rendszerrel is rendelkezik, így az esti szórakozáshoz nem feltétlenül szükséges bekapcsolnunk a zajos PC-t. Távirányító is jár a monitorhoz, mellyel az okos tévékhez hasonlóan, pillanatok alatt állíthatunk mindent.

314 990 forint helyett már 226 690 forintért megvásárolhatjuk. 

A teljes ajánlatot >IDE< kattintva érheted el. 

×