Részletes bemutató a Al Mazrah pálya egyes részeiről, képekben.

Nagy izgalmakkal várják a Call of Duty és a Warzone battle royale rajongók, hogy vajon milyen új kihívásokat tartogat a Warzone 2.0. Miközben a Modern Warfare 2 már béta formában kipróbálható, a Warzone 2.0 csak november 16-án érkezik. A játék természetesen szintén ingyenesen játszható lesz, tele új technológiával, funkciókkal.

Ilyen lesz az Al Mazrah, a Call of Duty: Warzone 2.0 vadonatúj pályája.

Ez a hatalmas nagyvárosi terület gigantikus szerepet játszik majd a Modern Warfare II kampányában is, sőt az azt követő események szerves része. Al Mazrah otthont ad majd különböző játékmódok terepének, legyenek azok 4 fős különleges küldetések, 6v6 csaták, Ground War, vagy éppen a 150 fős battle royale.

Mit is tudunk Al Mazrahról?

A Nyugat-Ázsiában található Adal Köztársaság a civilizáció eredeti bölcsőjének csak egy kis része. Nincs más hely a világon, ami ennyire bővelkedik a természeti erőforrásokban, és egy olyan tengerpartja is van, ahol nemzetközi kereskedelem zajlik. Pont emiatt lesz az idegen hatalmak harctere.

Adal Köztársaság fővárosa Al Mazrah, a luxusforrások kútja, amely évezredes múltra tekint vissza, amint azt a főváros ősi épületei is tükrözik. A küldetéseid Adal legdélibb csücskében zajlanak, nem pedig az északon lévő ellenséges csapatok tömegei által irányított sivatagban.

Íme Al Mazrah legfontosabb területei:

Oasis

Számos édesvizű tavacska és pálmafák nyújtanak menedéket a sivatagból. Figyeljük meg az ókori romokat – ez a kis terület valaha életmentő volt.

Taraq Village

Egy offenzíva ezt az egykor békés falut rozsdává és törmelékké változtatta. Ezeknek a területeknek a szűk területei alkalmasak kis harcokra és párbajokra.

Rohan Oil

A régió egyik legnagyobb lehetősége a munkára a Rohan Olajfinomító. Stratégiailag közel helyezkedik el Adal legrégebbi kőolaj-lelőhelyéhez.

Al Safwa Quarry

A hatalmas mészkőlerakódások miatt a kőbánya Al Mazrah három legnagyobb ipari területe közé tartozik, közel egy tucat raktárral és több száz egyedileg vésett kőtömbbel.

Al Mazrah City

Magas és modern épületek alkotják Al Mazrah legnagyobb nevezetességeit. Ideális városnak tervezték, de hamarosan közel egymillió embert érkezett ide, akik kiszorították az itt élőket a külvárosi nyomornegyedekbe.

Zarqwa Hydroelectric

A civilizáció bölcsője a megújuló energia megjelenésével a modern kor felé halad. Történelmi épületmaradványok és modern ipari épületek keveréke található a folyók mellett, amelyek áramot termelnek ennek a kisvárosnak, valamint az egész régiónak.

Mawizeh Marshlands

A mocsárvidék egykor az ambiciózus River Diamond Luxury Resort otthona volt a 20. században. A folyók vízszintjének emelkedése miatt teljesen elöntött mindent a víz.

Sattiq Caves

A föld alatti búvóhelyek mély hálózata egy hegyoldalban épült ki, ahol egykor egy repülőgép lezuhant.

Zaya Observatory​

Al Mazrah legmagasabb hegyének tetején számos kupolás építmény található, köztük olyan is, ami segít a régiónak feltérképezni a csillagokat.

Al Sharim Pass

Ez a régi kolostor és mauzóleum egy modern falura és egy állatkertre néz. A legmagasabb dombon több modernizált épület található, amelyek részben megsemmisültek a háború miatt.

Ahkdar Village

„Egy leszámolásra alkalmas óváros”, ahogyan egy régi puccsról szóló író írta egyszer. A világörökség része egy központi udvarból áll, a nyugati felét piacterületek, a keleti felét pedig modernebb lakások alkotják.

Sa’id City

Egy kiterjedt, modern bevásárlóközpont mellett régi lakások állnak, amelyekben kikötői munkások generációi laktak. A területen található egy középkori témájú karnevál és egy kispályás futballstadion is.

Hafid Port

A kikötő Al Mazrah gazdasági ékköve. A szárazföldön több nagy raktárépület is található, míg magában a kikötőben kevés a konténer a régiót érintő nemzetközi gazdasági korlátozások miatt.

Sawah Village

A tengerszint emelkedése miatt ez az egykor nyüzsgő tengerparti falu víz alá merült, és a teherhajó inkább tünet, semmint okozója, hogy evakuálták a lakosságot.

El Samman Cemetery

Az elesettek emlékműve, a temető ma már jórészt elhagyatott és ápolatlan, főleg a több tucat sírt elöntő ledőlt víztorony miatt.

Sariff Bay

Az ország értékes halászatának otthont adó öböl Al Mazrah és Adal történetét is őrzi. Egy nyüzsgő belvárosi részt tartalmaz külvárosokkal, egy modern üdülőhellyel és néhány kis szigettel.

Al Bagra Fortress

A régió középkori történelme szerint ez a fallal körülvett szigetváros egy múzeum volt, amelyet kulturális jelentőségének bemutatására szenteltek egészen a megszállásig.

Al Malik Airport

Az Al Mazrah déli csücskében található modern repülőtér a hagyományos és a modern építészetet ötvözi, és üzleti és szabadidős tevékenységeknek is otthont ad. A tenger melletti kilátó rendkívül jól megközelíthető.

Te kedvet kaptál az új pályához?

Ezt láttad már?

Előtöltés, időpontok és feltételek – Mindent a Call of Duty: Modern Warfare II béta második hetéről

 

×