A Colorful ötletes termékkel állt elő.

Az Nvidia kedd délután leleplezte az októberben debütáló RTX 40-es szériát. Első körben az RTX 4090 és 4080 érkezik majd, a „gyengébb” modellek sorsa egyelőre ismeretlen, hiszen a jelenlegi szériát sem dobja csak úgy el az óriáscég. A legfontosabb részleteket, specifikációkat már összegyűjtöttük, a nagyobb gyártók modelljeinek képével karöltve.

A Videocardz csapata szerda délutánra kiszúrta, hogy a Colorful egy meglehetősen olcsó RTX 4090 modellel is jelentkezett. 56 dolláros árcédulája már sejteti, hogy valami huncutság van a dologban, ám meglehetősen ötletes tárggyal rukkolt elő a cég.

Egy teljesen műanyag PC-t vásárolhatunk meg, ráadásul magunknak kell összeépíteni!

A Colorful a Pingqui Building Blocks céggel együttműködve alkotta meg a fenti „remekművet”, melynek részleteire is duplán odafigyeltek. A fenti, miniatürizált komponensek valódi Colorful termékekről lettek mintázva. A VGA a tegnap bemutatott Colorful RTX 4090 Vulcan OC GPU, de megtaláljuk Colorful iGame UltraD5 Z690 alaplapot, illetve az iGame Vulcan DDR4 memóriákat is.

A szett mellé kapunk még két, mérnököt mintázó minifigurát is, hogy garantáltan a legjobb teljesítményt hozhassuk ki belőle. A szett összesen 1123 elemből áll, így bizony az összeszerelése eltarthat egy ideig, mintha valódi gépet építenénk. Jelenleg csak a WeChaten is aktív Colorful rajongók számára érhető el az 56 dolláros csomag, remélhetőleg a későbbiekben a globális piacra is megérkezhet. Sajnos a GALAX LEGO memóriáival nem kompatibilis a termék.

Építsd magad! – LEGO kompatibilis DDR5 memória érkezik a piacra

https://leet.hu/vga-kartyak/

×