Júliusban már felmerült a kollaboráció lehetősége.

Már júliusban felmerült több potenciális kollaboráció, mely az év második felében megérkezhet a Rainbow Six Siege-be. Sőt, már szinte mindent tudhatunk a Y7S4 Operatoráról is, a Ubisoft szakemberei nem igazán titkolóztak a játék hetedik évében. Az elmúlt pár évben a fejlesztők nyitottabbak lettek olyan együttműködésekre, mely nem feltétlenül illeszkednek a játék alapvető stílusába, a legjobb példa erre talán a Rick és Morty Operatorok megérkezése, ám úgy tűnik, hogy az még csak a kezdet volt.

Egyre biztosabb a Rainbow Six Siege x WWE kollaboráció!

A Y7S2.1 fájljaiban már felbukkant egy Thorn Operator kinézet, a ruha ihletője pedig nem volt más, mint a WWE-ből ismerős Becky LynchEkkor még nem lehetett tudni, hogy egy korábban már elkaszált tervről beszélhetünk-e vagy egy komoly együttműködés első jeléről. A kedd délután megérkezett Y7S3.1 azonban választ is adott erre, Lungu jóvoltából friss képeket is kaptunk az újdonságokról.

Thorn – Becky Lynch

Rebecca Quin ír származású amerikai profi birkózó, pankrátor. 2013-ban írta alá szerződését a WWE-vel, ahol először az NXT fejlesztési területhez, később pedig a SmackDown csapatába került.

Blackbeard – The Undertaker

Mark William Calaway, ismertebb nevén The Undertaker amerikai pankrátor. Jelenleg a WWE-vel áll szerződésben. Calaway 1984-ben, a World Class Championship Wrestling sorozatban kezdte el birkózói pályafutását. A World Championship Wrestlinghez Mean Mark néven 1989-ben csatlakozott.

A kozmetikai tárgyak érkezési dátuma továbbra is teljesen ismeretlen, ám nagy eséllyel az elkövetkezendő egy hónapban debütálhatnak a játékban.

Ezt tudja a G CLOUD, a felhőalapú kézikonzol – A Logi Playen jártunk

https://leet.hu/vga-kartyak/

×