A FIFA 23 WebAppja végre megérkezik az esti órákban, ám sajnos azt nem tudni, hogy egészen pontosan mikor.

A FIFA 23 WebAppja végre megérkezik az esti órákban, ám sajnos azt nem tudni, hogy egészen pontosan mikor. Az elmúlt években az EA Sports összevissza élesítette az applikációt, így csak reménykedni tudunk, hogy idén is 19 óra környékén lesz elérhető.

Bőven lesz mit csinálni benne, ugyanis már most el lehet kezdeni építeni a kezdő kereteket, na meg nyitogatni a pakkokat. Meg kell ismerkedni az új Chemistry-rendszerrel, s persze ki kell tapasztalni a FUT Market új működését is, ugyanis egy halom platformspecifikus piac lett most összemosva, így nemcsak a kereslet, de a kínálat is hirtelen megnövekedett.

Idén is fontos szerepet fognak játszani az Icon kártyák, amik ráadásul szintén új formában térnek vissza. A Base, Mid, illetve Prime verziók maradnak úgy, ahogy megismertük őket, a Prime Icon Moments lapokat viszont a Campaign Icon kártyák váltják majd fel.

Idén különféle promó, illetve eseményspecifikus Icon kártyák fognak napvilágot látni, amit a rendszer Campaign Icon kiadásnak fog nevezni. Jön például a futball világbajnokság, így azok az Iconok, akik kulcsszerepet játszottak korábbi VB-ken, szinte biztos, hogy megkapják a maguk Campaign Icon verziójukat.

Jó látni, hogy igyekszik az EA Sports és az évek óta változatlan elemeken is megpróbálnak frissíteni, ezzel is feldobva a játékélményt.

Kíváncsian várjuk, hogy mi sül ki ebből!

Ezt is olvasd el, ha már itt vagy:

Ilyet sem nagyon láttunk még! – Új lábakat kapott egy FIFA játékos

×