Már rettentően közel vagyunk a FIFA 23 megjelenéséhez.

Már rettentően közel vagyunk a FIFA 23 megjelenéséhez. Olyannyira, hogy ha szerencsénk van, a cikk publikálásának idején már meg is jelent a WebApp, így a teljes közösség éppen azon pörög éppen, hogy milyen kezdőcsapatot építsen magának, na meg, hogy hogyan generáljon minél több Coint a megjelenésig.

Jövő hét péntek, vagyis szeptember 30 a hivatalos megjelenés napja, viszont az Ultimate Edition előrendelői már 27-től játszhatnak a játékkal. Ehéttől kezdve már éles a TOTW is, így bőven lesz mikre vadászni a csomagban.

Na meg remélhetőleg pár POTM lap is élesedni fog, amik ugyan a játék elején biztosan drágák, de legalább használhatók lesznek. A Premier League-ben Haaland teljesített a legjobban, így a játékosok még abban bíznak, hogy az augusztusi hónap játékosa is megkapja a maga SBC-jét. Ha nem, akkor várni kell a szeptemberi kihirdetésre.

 

Ami viszont érdekessé teszi a POTM lapokat idén, hogy a legújabb leakek szerint ezek nem csupán alapattribútumokat örökölhetnek, hanem Weak Foot, illetve Skill Moves fejlesztéseket is kaphatnak.

Így az olyan játékosok, mint az előbb említett Haaland például, pillanatok alatt 4-5 csillagos gyengébbik lábat kaphatnak a fejlesztőktől.

Ez ugye a hónap játékosa szavazás esetében is mérvadó lehet, elvégre ennek tükrében a rajongók is részrehajlóbban fognak szavazni, hogy a lehető legbetegebb garantált SBC-t kapják.

Érdekes lesz, várjuk már nagyon!

Ezt olvastad már?

Új formában térnek vissza az Icon lapok a FIFA 23-ban

×