Az Epic Games a régebbi játékosokat csábítaná vissza.

Az Epic Games időről időre meghirdet olyan Fortnite promóciókat, melynek segítségével régebbi játékosokat szeretnének visszacsábítani. Általában kozmetikai tárgyak belengetésével próbálják ezt elérni, ám sok esetben az Emoticon vagy Spray nem túl vonzó ehhez. Úgy tűnik az óriáscég szakemberei is rájöttek erre, hiszen a Reboot Rally során értékesebb ajándékokat zsebelhetnek be a résztvevők.

 

Nézzük is, hogy mit kell tennünk a részvételhez!

A legfontosabb, hogy rendelkezzünk egy olyan ismerőssel vagy másodlagos fiókkal, mely kevesebb mint 2 órát játszott a játékkal az elmúlt 30 napban. Amennyiben ez teljesül, akkor az ismerősöket felsoroló, bal oldali sáv tetején található „Reboot Rally” opcióval meg is hívhatjuk a kiválasztott barátot, barátokat.

A Rally ‘Em Back alatt találhatjuk a feltételeknek megfelelő ismerősöket

Amennyiben sikeres volt a meghívó és a játékot is elindította a kiválasztott ismerős, indulhat a móka. Szerencsére nem kell nehéz küldetésekre gondolni, gyakorlatilag a Daily Questeket kell teljesítenünk, illetve XP-t szereznünk. Egy, három és hat darab napi küldetés közös teljesítése után kapjuk a pontokat, ezek 24 óránként újra aktívak lesznek. Személyes tapasztalatok alapján 2-3 nap alatt elérhető a maximális 200 pont, de vannak, akik egy nap alatt is véghez vitték ezt a feladatot. A kevés szabadidővel rendelkező felhasználókra is gondolt az Epic Games, hiszen 2 hét áll a rendelkezésünkre, hogy begyűjtsük az összes ajándékot.

A jutalmak listája a következő:

  • 50 pont: Barb-B-Q Emoticon
  • 100 pont: Freshly Forged Wrap
  • 150 pont: Red Hot Revenge Pickaxe
  • 200 pont: Fiery Descent Glider

Kellemes szórakozást kívánunk!

BOTRÁNY: így csinálja ki a Marvel a speciális effektes cégeket!

https://leet.hu/vga-kartyak/

×