Egyes iPhone 14 Pro felhasználók arról számoltak be, hogy a hátsó kamera esetében komoly hiba tapasztalható például a TikTok és a Snapchat esetében.

Megjelent az Apple legújabb iPhone-ja, az iPhone 14 Pro, amely számos új funkcióval borzolja az Apple rajongók körét. Na meg persze olyan „egyedi funkciókkal”, melyeket nem is szeretett volna a közönség. Az egyik nem kívánt „funkció” akkor kapcsol be, amikor a felhasználók bizonyos applikációkat akarnak használni. Luke Miani YouTuber például azt mutatta be, hogy

az iPhone Pro Max a Snapchat alkalmazásban fizikailag rezgő kamerát produkál, még hangot is ad.

Ahogy az alábbi videóban is látható, a kamera fizikailag rezeg, ami sajnos a képminőség rovására is megy, nem beszélve a hangokról.

 

Bár a Youtuber telefonját természetesen a boltban kicserélték, nincs egyedül a problémával. Egy másik tartalomgyártó, Naaackers szintén arról számolt be, hogy a TikTok használata közben talált hibát. A probléma ugyanaz volt, mint Mianinál, a képernyő remegett, amit nyugtalanító recsegés kísért.

 

Mindkét videó alá több komment is érkezett, amiből kiderült, hogy egyre többen tapasztalják a hibát. Úgy tűnik, hogy a szoftveres meghibásodás nem fordul elő az iPhone beépített kameraalkalmazásában. Miani azonban arról számolt be, hogy a probléma után a kamera fókusza az összes alkalmazásban, még a beépített iPhone kameraalkalmazásban is romlani kezdett. Végül a fényképezőgép teljesen elvesztette az élességállítás lehetőséget.

A MacRumors szerint a probléma szoftveres, és a javítás az Apple jövő heti szoftverfrissítésében érkezik.

Ezt láttad már?

A legjobb iPhone akksi valaha? – Így vizsgázik az iPhone 14 üzemidőben

 

×