Egyre több infónk van a hamarosan megjelenő FIFA 23-ról, így már a játékosokat is rangsorolhatjuk. Az eredmény nem meglepő.

Szépen lassan bemutatják hivatalos forrásból is az összes nagyobb csapatot és bajnokságot, ami felbukkan a FIFA 23-ban. Így apró lépésekkel ugyan, de teljes képet kapunk arról, hogy mire lehet majd számítani a megjelenés után az Ultimate Teamben.

A védekezés mindig is kritikus pontja volt a csapatépítésnek, már csak azért is, mert a játékosok szeretnek gyors lapokkal játszani, ám a fejlesztők sosem pakoltak komoly statokat ebben a kategóriában a védőkre.

Most Redditen felbukkant egy poszt, ami a legjobb statokkal rendelkező hátvédeket sorolta fel. A helyzet pedig az, hogy ezen a területen nem lesz komoly változás meta oldalon.

Fifa 23 starter CBs from FIFA

 

A játék elején irtózatosan drága lesz Van Dijk, Koulibaly és Rüdiger lapja is, így őket nem feltétlenül ajánlanánk egy kezdőkeretbe. Így ha a szerencse nem áll mellettünk, róluk egy ideig le kell tenni.

Ott lesz viszont Koundé, Varane és Kimpembe is ismét, akik valószínűleg a drágább, ámde megfizethetőbb kategóriát fogják erősíteni.

A megjelenés utáni időszakban viszont az olyan lapokkal lehet majd stabilan teljesíteni, mint Araujo, Gomez, Akanji, vagy éppen Diego Carlos.

Ezt olvastad már?

Próbáld ki megjelenés előtt az utolsó Fifát! – Vár a DomiNation Launch Party

 

×