A héten megjelenik a FIFA 23 WebApp, így a Futbinre is felkerült egy újabb játékosadatbázis, amit akár már a kezdőkeretek megtervezésére is lehet használni.

A héten megjelenik a FIFA 23 WebApp, így a Futbinre is felkerült egy újabb játékosadatbázis, amit akár már a kezdőkeretek megtervezésére is lehet használni.

A temérdek La Liga rajongó rá is repült a lehetőségre, s elsősorban a három legnagyobb klubból, a Barcából, a Real Madridból, na meg az Atléticoból szerettek volna szemezgetni.

Ekkor derült ki, hogy Darder kártyája talán a FIFA történetének legfurcsább erősítésén esett át. A spanyol középpályás egy év alatt gyakorlatilag lecserélte a lábait, legalábbis a kanadai fejlesztők szerint mindenképpen.

 

Darder korábban egy Common Gold lappal rendelkezett, aminek 80-as összértéke volt. Ez egészen addig tűnt jópofának a játékciklus elején, amíg fel nem tűnt, hogy 45-ös Pace statja van. Nos, a FIFA 23-ban 82-es lapja lesz és egy varázslatos mozdulat eredményeképpen a Pace-e is 82-es lesz. Így van, Sergi Darder lényegében megtanult futni pár év leforgása alatt.

Érthetetlen, hogy hogyan tudta ennyire benézni mindezt az EA Sports a FIFA 20 idején, de most már legalább elfogadható keretek közé terelték Dardert. Olyannyira, hogy nem lennénk meglepve, ha több kezdőcsapatban is felbukkanna a FIFA 23 megjelenésekor. Hamarosan érkezik a WebApp, így akár már a héten nyithatunk magunknak egyet az új lapjából.

Ezt olvastad már?

Próbáld ki megjelenés előtt az utolsó Fifát! – Vár a DomiNation Launch Party

 



https://leet.hu/iskolakezdes/
https://leet.hu/vga-kartyak/


https://leet.hu/california-access/
https://leet.hu/akcios-szoftverek/

×