Próbáld ki a hivatalos megjelenés előtt a FIFA 23-at és légy részese az ország első FIFA 23 versenyének szeptember 26-án a Gamerlandben!

A héten megérkezik a FIFA 23 WebApp, jövő héten pedig az Early Access, na meg pénteken a hivatalos játék. Viszont a rajongóknak nem kell addig várni, hiszen szeptember 26-án, vagyis jövő hét hétfőn akár már ki is próbálhatják az EA Sports legújabb játékát.

A DomiNation eSportsnak hála ugyanis megjelenés előtt játszhatnak a rajongók a játékkal, ehhez pedig nem kell mást tenniük, mint ellátogatni a Gamerlandbe, ahol Molnár „molnargabo” Gáborral (magyar FIFA-válogatott esportoló, DomiNation FIFA-divízió vezető) is találkozhatnak, sőt még akár játszhatnak is az érdeklődők.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

DomiNation eSports (@dominationesportshu) által megosztott bejegyzés


Amit nem tudunk elégszer hangsúlyozni, az eseményen a  FIFA 23-at megjelenés előtt is kipróbálhatják a rajongók a DomiNation eSports Launch Party-n, ahol a vállalkozó szelleműek egy 64 fős mezőnyben meg is mérettethetik magukat.

Ez viszont előregisztrációhoz kötött, amit EZEN a linken pillanatok alatt bárki meg is ejthet.

Fontos, csak az regisztráljon, aki tényleg meg is jelenik a rendezvényen! Ha viszont ezzel semmi probléma nincs, akkor érdemes sietni, ugyanis már az ágrajz több, mint a fele betelt, így már csak a leggyorsabbak kerülhetnek be Magyarország első FIFA 23 versenymezőnyébe.

PROGRAM

  • 15:00: Kapunyitás
  • FIFA 23 Verseny, molnargabo stream, aktivitások és programok
  • Magyarország-Olaszország Nemzetek Ligája mérkőzés (félidőben tombolasorsolás, eredményhirdetés)
  • After Party, FIFA 23 Ultimate Edition megjelenés (Éjfél után, korlátozott számban a Gamerland konzoljain)

Tombolára mindenki kap egy jegyet a belépője mellé, illetve növelheti az esélyeit a különböző aktivitások teljesítésével, amit az esemény leírásánál megtaláltok!
A belépő/nevezés ára 2000 Ft, de a rendezvény 20:00 után ingyenes korlátozott létszámig.

Minden további infót megtaláltok az esemény Facebook oldalán. Reméljük minél többetekkel találkozunk!

×