A héten jön a FIFA 23 WebApp, így a Futbinre is felkerült egy újabb játékosadatbázis. Ezt már a kezdőkeretek megtervezésére is lehet használni.

A héten jön a FIFA 23 WebApp, így a Futbinre is felkerült egy újabb játékosadatbázis. Ezt már a kezdőkeretek megtervezésére is lehet használni.

Vagy persze arra is, hogy listát készítsünk a különféle attribútumok legjobbjaiból. Az elmúlt lehetekben csupán csak leakekről beszélhettünk, s csak ezekből dolgozhattunk. Lehetett arra számítani, hogy nem teljes a tudás, na meg arra is, hogy az EA Sports a szivárgások okán még azért változtat egy-két játékelemen az élesítés előtt.

Most viszont megérkezett az első komolyabb játékosadatbázis, méghozzá hivatalos forrásból. Így az is kiderült, hogy kik lesznek például a játék leggyorsabb játékosai. Sokan azt rebesgetik, hogy a FIFA 23-ban nem lesz annyira kiemelkedő a Pace, mint a korábbi játékokban, de mind tudjuk, hogy ez csak szöveg. Elképzelhetetlennek tartom, hogy ne Mbappé lenne a játék legjobb lapja, hála a sebességének és a testfelépítésének. Innentől kezdve pedig, ahogyan fejlődik a játék és jönnek ki a jobbnál jobb promólapok, a sebesség is egyre fontosabb szerepet fog betölteni a játékban.

Egy szó, mint száz, már azt is tudjuk, hogy kik lesznek a leginkább ellátva gyorsasággal, íme a Top 15:

 

Még három Silver Rare lap is felkerült a listára, Holtmann, Bangura és Schade lesznek közkedvelt választások a Silver Stars csapatokba. De ismét ott van a leggyorsabbak között Daniel James, Inaki Williams, na meg Vinícius Jr. és Adama Traoré is.

Amin viszont senki sem fog meglepődni, hogy ezúttal is Kylian Mbappé a FIFA leggyorsabb játékosa.

Ezt olvastad már?

Valósághű arcot kap Szoboszlai Dominik a FIFA 23-ban – Így néz majd ki

 

https://leet.hu/iskolakezdes/

×