17 év után a Constantine, a démonvadász folytatást kap, a főszereplő pedig nem is akárki lesz.

Megmondom őszintén, miután 2015-ben megjelent, imádtam a Constantine, a démonvadász című filmet. Nem csak azért, mert tetszett a forgatókönyv, a megvalósítás és Keanu Reeves nem éppen példamutató karaktere, de tanítani is akart valamit. Emlékszem, főiskolás koromban a pokolról alkotott leírása miatt egy beadandót is írtam a film alapján. Éppen ezért volt nagy öröm számomra, hogy a film folytatást kap.

Nem csak hogy Keanu Reeves újra eljátssza John Constantine-t, de a rendező is újra Francis Lawrence lesz.

Ahogy arról a Deadline nemrég beszámolt, a 17 évvel ezelőtt megjelent első rész, a bonyolult DC karakteren alapuló film több mint 200 millió dollár bevételt hozott világszerte. Ez lehetőségek tárházát nyitotta meg, és a rajongók régóta várják a folytatást. Reeves természetesen szakavatott ördögűzőként és démonológusként, John Constantineként tér vissza. A hír szerint Akiva Goldsman írja a forgatókönyvet, aki egyben producere is a produkciónak.

Sajnos azt, hogy a film mikor jelenik meg, egyelőre nem lehet tudni. Abban viszont biztos vagyok, hogy ahogy a Matrix 4-ben is, Keanu Reeves itt is hosszú hajjal és szakállal jelenik majd meg. Hogy ez most jó vagy nem, döntsd el te!

Ezt láttad már?

Kifehérítették az új Kis hableányt, hamar tiltotta is a Twitter

 

×