A Warzone 2 az Al Mazrah map körüli területeken bevezeti az úgynevezett Strongholdokat, amikről a következőt kell tudni.

Természetesen nem meglepő azt állítani, hogy a Warzone 2-be egy rakás új mechanikával és funkcióval készülnek a fejlesztők. Miközben persze a Call of Duty Next esemény végre bevezetett minket a Modern Warfare 2 és Warzone 2 rejtelmeibe, a készítők még több információt osztottak meg a készülő újdonságokról.

A Warzone 2 a tervek szerint drasztikusan különbözni fog elődjétől.

Warzone 2 – Stronghold

A Warzone 2 Strongholdokat úgy tervezték, hogy integrálják a mesterséges intelligenciát a játékba. A különleges erődök az Al Mazrah pályarészen jelennek meg, és a játékosok eldönthetik, hogy megközelítik őket vagy sem. Azok, akik úgy döntenek, hogy szeretnének harcolni és teljesíteni a kihívásokat a Strongholdoknál, rengeteg jutalomban részesülhetnek.

A Strongholdoknál rengeteg mesterséges intelligencia által vezérelt ellenséges katona lesz, akiket természetesen le kell győzni. Az erődítményeket nem lesz könnyű bevenni, hiszen a fejlesztők már elmondták: a Modern Warfare 2-ben és a Warzone 2-ben az AI katonák okosabbak és halálosabbak, mint valaha.

A Strongholdon belül a mesterséges intelligencia reagál a játékos taktikáira és harcol ellene. Ha viszont sikerül bevenni az erődöt, értékes loot üti a markodat.

 

Azt talán már hallottad, hogy a Warzone 2-ben nem lehet majd loadoutokat venni a Buy Station-nél. Helyette a testreszabott Gunsmith fegyvereidet a The Shop nevű frissített boltban találod majd. Mint kiderült, a Stronghold elfoglalásának egyik jutalma egy olyan tárgy, amivel ingyen meg lehet venni az egyik Gunsmith fegyvert a The Shop-ban.

A Warzone 2 november 16-án érkezik.

A fegyvereket láttad már?

Íme a COD: MW II béta fegyver felhozatala – Ezek már biztosan érkeznek Warzone 2-be is

 

×