Nagyszerű csavarral készülnek a fejlesztők.

Múlt hét csütörtökön a Call of Duty fejlesztői nem fogták vissza magukat a COD Next névre hallgató eseményen. Az eventen nem csak a Modern Warfare II újdonságait tekinthettük meg, a Warzone 2 és a mobilos Warzone is rivaldafénybe került az este folyamán.

A Call of Duty battle royale módjának 2.0-ás verzióját november közepére várhatjuk, nagy eséllyel külön béta időszakra nem kell számítanunk. Rengeteg hasznos információ hangzott el az újonccal kapcsolatban, melyek nagy részét össze is gyűjtöttük már aznap este. Azt magabiztosan kijelenthetjük, hogy az ilyen stílusú játékokban a fegyverek és a pálya kialakítása mellett komoly szerep jut a „körre”, mely a játékosokat igyekszik egyre közelebb terelni egymáshoz, hogy aztán a végén már csak méterek válasszák el az ellenfeleket.

Nagy körök -> Kisebb körök -> Egy kicsi kör

A Warzone 2.0 ezen is alakítani fog, nem csak egy kör lehet a pályán!

Egy hatalmas kör esetében a kezdeti időszak meglehetősen unalmas lehet, hiszen nagy távolságok is előfordulhatnak a játékosok között. Úgy tűnik, hogy a Call of Duty fejlesztői nem voltak elégedettek ezzel, így egy hatalmas csavarral fűszereznék meg a mechanikát.

A Warzone 2.0-ban az egy nagy kör helyett találkozhatunk majd kettő, három vagy akár négy kisebb körrel is. Ennek köszönhetően már a meccs elején is izgalmasabb lehet a csata. A meccs végére természetesen ezek a körök egybeolvadnak, hogy eldőljön, ki nyerte az adott mérkőzést. Papíron jól hangzik, ám az első, valódi tesztek során akár az is kiderülhet, hogy nem működik a megoldás. Kíváncsian várjuk az első reakciókat, remélhetőleg novemberben már megtapasztalhatjuk a mechanikát.

Forrás: Dexerto

Íme a COD: MW II béta fegyver felhozatala – Ezek már biztosan érkeznek Warzone 2-be is

https://leet.hu/vga-kartyak/

×