In-game és Twitch jutalmakat is megszerezhetünk.

Vasárnap délelőtt megérkezett a Fortnite legújabb verziója az éles szerverekre. Ezúttal nem csak egy egyszerű frissítésről beszélhetünk, hiszen az Epic Games munkatársai hivatalosan is elstartoltatták a negyedik szezont. Ezt megelőzően, szombat este az egyik Fortnite tartalomgyártó különleges bejelentéssel rázta fel a Twitter állóvízét.

SypherPK virtuális avatárja hamarosan tiszteletét teszi a játékban, az ICON széria tovább bővül. Már akkor lehetett sejteni, hogy ezúttal sem maradunk küldetések nélkül. Vasárnap délután meg is érkeztek ezek, egy részükkel ingyenes XP-re tehetünk szert, ám kozmetikai tárgyaknak sem leszünk híján.

Nézzük is, hogy miként tudod behúzni az ajándékokat!

Küldetések

 

A játék menüjében a „Sypher’s PIT” névre hallgató pályát kell felkeresnünk, ám erre szerencsére bő két hetünk lesz majd. Összesen 5 feladatot kell teljesítenünk, hogy az Emoticon és a Loading Screen a lockerünkbe kerülhessen. Három küldetés 27000 XP-vel lát el minket, így szinte a garantált szintlépés is a zsebünkben lesz. A pontos lista a következő:

  • Melee fegyverrel kell megölnünk egy ellenfelet
  • Összesen 50 ellenfelet kell megölnünk
  • 5 ellenfelet Shotgunnal kell likvidálnunk
  • Legalább 10 fejlövést is be kell vinnünk
  • Játszanunk kell 30 percet a pályán

Twitch Drop

 

Szeptember 23-ig egy értékesebb jutalmat is behúzhatunk SypherPK csatornáján. A Dark Dragon Wrap megszerzéséhez csupán 1 óráig kell néznünk a tartalomgyártót. Ha valamiért még nem lenne összekapcsolva az Epic Games és a Twitch fiókod, akkor az alábbi bejegyzésünkben található leírás segítségével könnyedén megteheted ezt.

Jó szórakozást kívánunk!

Sosem fogsz annyi pénzt kapni egyetlen posztért, mint Khaby Lame

https://leet.hu/vga-kartyak/

×